Evlenme Teklifi Nerde Yapılır

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
Nerde Evlenme Teklifi Yapılır

Nerede Evlenme Teklifi Yapılabilir

- Boğaz manzaralı şık bir restaurantta.

- Hafta sonu gideceğiniz sakin bir mekanda.

- Çalıştığı iş yerinde tüm arkadaşlarının önünde.

- Evinin kapısının önüne giderek, hiç beklemediği bir anda.

- Birlikte gittiğiniz ve en çok hoşlandığı mekanda.

- Kendi evinizde ellerinizle hazırladığınız yemekleri mum ışığında yerken.

- İlk tanıştığınız mekanda.

SİZCE ?

Valla mekan pek de önemli olmasa gerek.Zaten sevdiğinin kişiden o teklifi aldığınız an her yer toz pembe olacaktır :)

Bn kendım 14 subatta taksımde sık bır mekanda yaptım.ortak arkadaslarımızıda cagırdım.sahneye cıkıp o gunun anlamına hıtaben bır sarkı soyledıkten sonra evlenme teklıfımı yapatım.ortak arkadaslarımız dahıl hıc kımse beklemıyordu.ılk basta sustu kabul etmeyecek dıye heyecn bastı kızardım:)sonra alkıs gelınce evet dıye bagırdı rahatladım:Dyuzugumu takıp dans ettık o ankı mutluluk paha bıcılemezdı:)
bence evlenme teklıfı farklı olmalı.sonucta cogu ınsan bu tarz anları bır dafa yasar.hıc unutulmamayacak bısı olmalı dusuncesındeyım.tabı bu cıftlerın nelerden hoslnıp hoslanmadıklarıada baglı:)

Aklıma Maille evlenme teklifi eden varmıdır acaba sorusu geldi bi an. Neden geldi bende bilmiyorum :p

Bence evlenme teklifi çiftin mutlu oldugu her an her yerde yapılabilir. Benim kafamda geçicegimiz bi cadde üzerinde. İki bina arasına çekili kocaman pankartla yapmak var. İnşallah gerçekleştiricem :p

Valla mekan pek de önemli olmasa gerek.Zaten sevdiğinin kişiden o teklifi aldığınız an her yer toz pembe olacaktır :)

Yapma Zeynep'cim alıştırma bunları böyle güzel yapmazsa kabul etmem de :p

Bn kendım 14 subatta taksımde sık bır mekanda yaptım.ortak arkadaslarımızıda cagırdım.sahneye cıkıp o gunun anlamına hıtaben bır sarkı soyledıkten sonra evlenme teklıfımı yapatım.ortak arkadaslarımız dahıl hıc kımse beklemıyordu.ılk basta sustu kabul etmeyecek dıye heyecn bastı kızardım:)sonra alkıs gelınce evet dıye bagırdı rahatladım:Dyuzugumu takıp dans ettık o ankı mutluluk paha bıcılemezdı:)
bence evlenme teklıfı farklı olmalı.sonucta cogu ınsan bu tarz anları bır dafa yasar.hıc unutulmamayacak bısı olmalı dusuncesındeyım.tabı bu cıftlerın nelerden hoslnıp hoslanmadıklarıada baglı:)

Çok romantikkk :dyg:

Aklıma Maille evlenme teklifi eden varmıdır acaba sorusu geldi bi an. Neden geldi bende bilmiyorum :p

Bence evlenme teklifi çiftin mutlu oldugu her an her yerde yapılabilir. Benim kafamda geçicegimiz bi cadde üzerinde. İki bina arasına çekili kocaman pankartla yapmak var. İnşallah gerçekleştiricem :p

Maille teklif edenin teklifini kabul edene söyleyecek sözüm yok o derece :p

Ayrıca fikrin güzel ama bence daha yaratıcı birşeyler olabilir :lelele: :p :D:D

Evlenme teklıfı yapmadan once kısa msjla benımle evlenırmısın yazmıstım.hemen kabul etmıstı.aslızatında evlenme teklıfıde yapmama gerek yoktu:P

Teklifinizi çok şık ve lüks bir yerde yapmanıza gerek yok ikiniz için özel olan, birlikte anılarınızın olduğu yerleri seçin ve biraz hayal gücünüzü kullanın herkesin yaptığı yöntemleri kullanmayın bence:)

özellikle kısa mesaj ile sakın evlenme teklifi falan etmeyin. :D

Teklifinizi çok şık ve lüks bir yerde yapmanıza gerek yok ikiniz için özel olan, birlikte anılarınızın olduğu yerleri seçin ve biraz hayal gücünüzü kullanın herkesin yaptığı yöntemleri kullanmayın bence:)

özellikle kısa mesaj ile sakın evlenme teklifi falan etmeyin. :D

Seni benimikiylemi tanistrsam napsam :D

arkadas bu filmler basa bela :p onceden aman etsin nerde vs onemli degil derdim fransiz filmi sag olsun arabada su guneslik kizin ummadigi anda oyle pat diye degil bizim turklerin ki gibi kibarca iniyor not benle evlenirmisin sonra torpido gozunde kucuk kirmizi kutu:D tabi kopyaci olmasin kendi perso tuslarinida eklesin, acayip romantik ve guzeldi ya aynisindan istiyorum dsfgkjh

arkadas bu filmler basa bela :p onceden aman etsin nerde vs onemli degil derdim fransiz filmi sag olsun arabada su guneslik kizin ummadigi anda oyle pat diye degil bizim turklerin ki gibi kibarca iniyor not benle evlenirmisin sonra torpido gozunde kucuk kirmizi kutu:D tabi kopyaci olmasin kendi perso tuslarinida eklesin, acayip romantik ve guzeldi ya aynisindan istiyorum dsfgkjh

Filmler sağolsun çıtayı yükseltti :D
Bazı filmlerde kadınlarda ediyor teklif ben onu bekliyorum skdlnhgds

Olum evlenme teklifi bana etmedi :D annemlerden istedi onlarda verdi :D bna gelip sormadi :D :D

yok öyle olmaz edecek :D Annenlerde ne meraklıymıs seni vermeye kız evi naz evi :p

yok öyle olmaz edecek :D Annenlerde ne meraklıymıs seni vermeye kız evi naz evi :p

ahah sen daha bence cokk beklersin :D teklif etmek erkege kabul etmek kadina yakisir sfghg sevmek adama sevilmek bayana gibi bise oldu

Babamın mezarının başında. Çok romantik bir yer olmasada, duygusal ve anlamı büyük bir yerdir benim için orası. ^^

gozlerime bakarak hic onceden hazirlanmamis o anin duygulariyla

Demi ya bnde diyorum ve hala bekliyrm.basina kalkiyrm arada :D bakalim.ne zmn edeck yksa evlenmem :D

Ya Sakın olur olmaz yerlerde pankart açmayın kiro ca geliyor bana:(

Evlenmeyi düşününce içime sıkıntı giriyor ya..

Geri