Sağol tabikide çağırırım nişan İstanbul’da olacakBizide çağırır mısınız beyefendi bizde gelelim….
Pasta yeriz eğleniriz ve mutluluklar dilerim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağol tabikide çağırırım nişan İstanbul’da olacakBizide çağırır mısınız beyefendi bizde gelelim….
Pasta yeriz eğleniriz ve mutluluklar dilerim
haha naçizane bir espriydi ama teşekkürler hayırlı olsunSağol tabikide çağırırım nişan İstanbul’da olacak
KarslıYenge nereli?
Yalniz troll cikarsa skerim belani ona gore.Karslı
Tşk 10 sene tanıdıklarımızı da gördük yanılttılar bizi hep..Mutluluklar dilerim yabani...
Üç gün bence de yeterli evlilik kararı almak için,tebrikler...
Romantizmden hiç anlamıyorsun saat 7’de ancak tek günlük sevgiliyle takılırsın 9-10 gibi gideceğizyemeğe gitmediniz mi daha
e gitmediniz mi diye sordum işte, kırıcısın...Romantizmden hiç anlamıyorsun saat 7’de ancak tek günlük sevgiliyle takılırsın 9-10 gibi gideceğiz
Sevgili buldum ya ondandır hepinize rest çekiyorum artık gönül rahatlığıylae gitmediniz mi diye sordum işte, kırıcısın...
Yemekte paylaşırım az sabırYemek fotosisi için konunun kapısında bekliyoruz kekê qqq