evlendikten sonra adet sancısı azalır mı, evlendikten sonra adet sancısı geçer mi kalır mı, evlenince adet ağrıları geçer mi, evlenince adet sancıları devam eder mi, evlendikten sonra adet sancıları geçer mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim düşüncem çocuk yapınca yani doğumla beraber düzene girmesi yönünde bu da evlenme ile oluyor yoksa tabiki seks değil kastım
kuzenim doğum yaptığı zaman 2.ayında regl olmuştu hani süt korur deniyor ya o da olmayabiliyor aslındaZaten doğum yapan sütü gelen bir kadın aylarca adet olmuyor : )
Dediğin şey sanırım metabolizmaya göre değişiyor mesela bazı kadınlar 10 gün adet olurken bazısı 4 gün oluyor bunun gibi sanırım ..
kuzenim doğum yaptığı zaman 2.ayında regl olmuştu hani süt korur deniyor ya o da olmayabiliyor aslında
ama bir yerde okumuştum normal doğum yapan kadınların regl düzensizliği ve adet sancısı büyük ölçüde azalıyormus bunun sebebi de sanırım rahim ağzının açılması olabilir kasların kasılmasının azalması olabilir çünkü sezeryan için bu geçerli değilmiş
Cinsel ilişkiye girince geçer mi diye soruluyor sanırım.
Bir alakası var mı ki regl ile seksin?