Evlenince adet sancısı geçer mi

Konu sahibi son olarak 2603 gün önce görüldü
evlendikten sonra adet sancısı azalır mı, evlendikten sonra adet sancısı geçer mi kalır mı, evlenince adet ağrıları geçer mi, evlenince adet sancıları devam eder mi, evlendikten sonra adet sancıları geçer mi

turkcellle bağlan hayata
hayata bağlan turkcellle
bağlan turkcellle hayata :honk:

------

geçmiyormuş arkadaşım dedi yani onun geçmemiş ben onun yalancısıyım.

Hormonların değişimi söz konusu. Bir çok kadın hastalığın da mesela diyorlar evlenince geçer diye. Simdi açık anlatmim burada alsjdksls :d

geçme ihtimali yüksektir çünkü bazı hormonlar düzene giriyor aynı zamanda regl sancılarının şiddeti rahmin ağzının yapısına doğum yapıp yapmamaya göre de değişebiliyor : )

Aklınız gücünüş şeyinizde allahın sanal abazaları

benim düşüncem çocuk yapınca yani doğumla beraber düzene girmesi yönünde bu da evlenme ile oluyor yoksa tabiki seks değil kastım

Saçmalıktan başka birşey değil.. :)

benim düşüncem çocuk yapınca yani doğumla beraber düzene girmesi yönünde bu da evlenme ile oluyor yoksa tabiki seks değil kastım

Zaten doğum yapan sütü gelen bir kadın aylarca adet olmuyor : )
Dediğin şey sanırım metabolizmaya göre değişiyor mesela bazı kadınlar 10 gün adet olurken bazısı 4 gün oluyor bunun gibi sanırım ..

Zaten doğum yapan sütü gelen bir kadın aylarca adet olmuyor : )
Dediğin şey sanırım metabolizmaya göre değişiyor mesela bazı kadınlar 10 gün adet olurken bazısı 4 gün oluyor bunun gibi sanırım ..
kuzenim doğum yaptığı zaman 2.ayında regl olmuştu hani süt korur deniyor ya o da olmayabiliyor aslında
ama bir yerde okumuştum normal doğum yapan kadınların regl düzensizliği ve adet sancısı büyük ölçüde azalıyormus bunun sebebi de sanırım rahim ağzının açılması olabilir kasların kasılmasının azalması olabilir çünkü sezeryan için bu geçerli değilmiş

Adet ağrısının ilişkiyle hiçbir alakası yok,ha çocuk doğurduktan sonra nasıl olur bilemem :) Bu genetik birşey ha birde benim gibi kansız ve 3 gün sürüyorsa vay halinize :D

kuzenim doğum yaptığı zaman 2.ayında regl olmuştu hani süt korur deniyor ya o da olmayabiliyor aslında
ama bir yerde okumuştum normal doğum yapan kadınların regl düzensizliği ve adet sancısı büyük ölçüde azalıyormus bunun sebebi de sanırım rahim ağzının açılması olabilir kasların kasılmasının azalması olabilir çünkü sezeryan için bu geçerli değilmiş

Benim kız kardesim de aylarca olmamıştı. .
6-7 ay sonra sanırım oldu.
sancı çektiğine şahit oldum belki de psikojiktir.
Bizde bu durumu en rahat atlatan kişi benim sanırım maşallah diyelim.

Cinsel ilişkiye girince geçer mi diye soruluyor sanırım.
Bir alakası var mı ki regl ile seksin?

:D evlenince derken imza mi düzenliyor regl agrisini ? :D :D :D ya isniz gücünüz mü yok aklsbdnladsa

Geri