Evlenilmemesi gereken kadınlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İkizler ve terazi burcu olanlar..
60 kg üzeri olanlar
30 yaşını aşmış olanlar
Herhangi bir işi, ya da iş hayatı olmayanlar

Liste daha çok, bir giriş yapalım dedik..

elenmedim :d ama erkolar kapatılsın

Son düzenleme:
7 24 evde oturanlar
Dizkapagi guzel olmayanlar
Sestonu gusel olmayanlar
Elleri guzel olmayanlar
Kulagi gusel olmayanlar
Burnu gusel olmayanlar
Kaş yapisi gusel olmayanlar
Cene yapisi gusel olmayanlar
Kahkul yakismayanlar
Uzar gider liste ya

Sırf Run’a inat yok mu çat diye evlenmemiz… fjfjfjjfjfj

Evlilik nasip kısmet işi. Lisede bir tarih hocamız vardı hiç evlenmemişti. Lisedekiler çılgın bakire diyorlardı kadına. 45’inde evlendi sonra. Zamanı gelince her gonca gül oluyor… Siber zorbalara aldırmayın. Ayrıca tarihsel zaman etkisinden dolayı da evliliklerin yaş faktörü yükseldi…

Sırf Run’a inat yok mu çat diye evlenmemiz… fjfjfjjfjfj

Evlilik nasip kısmet işi. Lisede bir tarih hocamız vardı hiç evlenmemişti. Lisedekiler çılgın bakire diyorlardı kadına. 45’inde evlendi sonra. Zamanı gelince her gonca gül oluyor… Siber zorbalara aldırmayın. Ayrıca tarihsel zaman etkisinden dolayı da evliliklerin yaş faktörü yükseldi…
enci hanımcığım, sen beni öldüreceksin ya :) kendimi keseceğim bak.. çat diye mi, pat diye mi evlenirsin bilmem, ama destekliyorum.. evliliği bırak sen bir flört yap bu forumda yer yerinden oynar..
Senin lisedeki hoca şimdi tarih olmuştur bu arada, senin lise yıllarında 45 yaşında olan kadın şu an yaşıyor mu bilmiyorum da en azından 75 olmuştur :)
Bu arada kadının burcu neydi.. Başak mı..

enci hanımcığım, sen beni öldüreceksin ya :) kendimi keseceğim bak.. çat diye mi, pat diye mi evlenirsin bilmem, ama destekliyorum.. evliliği bırak sen bir flört yap bu forumda yer yerinden oynar..
Senin lisedeki hoca şimdi tarih olmuştur bu arada, senin lise yıllarında 45 yaşında olan kadın şu an yaşıyor mu bilmiyorum da en azından 75 olmuştur :)
Bu arada kadının burcu neydi.. Başak mı..
Ne bileyim ya burcunu adını zor hatırlıyorum. Olmadığını ne biliyorsun? fjfjjf belki saman altından su yürütüyorum gizlice ahahhah fjfjfjjf

Ne bileyim ya burcunu adını zor hatırlıyorum. Olmadığını ne biliyorsun? fjfjjf belki saman altından su yürütüyorum gizlice ahahhah fjfjfjjf
Mümkün değil.. senin flörtün olsa, bunu anlamak için kâhin olmaya gerek yok.. 76 saniye içinde herkes öğrenir :)
Hal ve hareketlerin değişir, her yere manitom var yazarsın. Senin aslan yeleli, kurt bakışlı, imanlı, dürüst, yakışıklı manitonu görmeden göçüp gidecek bu forum üyeleri.. patlat artık bombayı, yoksa evde kalması muhtemel üyelerden nickin hiç silinmeyecek :)

İyi fedakar ve özverili kadınlar

1- ennane = sürekli şikayetçi
2- mennane = BAŞA KALKAN
3- hannane = önceki manitine özlem duyan
4- haddake = aç gözlü, her şeyi isteyen
5- berrake = sürekli süslenen
6- şeddake = çok konuşan, geveze

ben demiyorum, din adamları diyor.. dalgasına ezberlemişim ama ahshdhd

Geri