Evlenilecek kız ile eğlenilecek kız..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evlenilecek gibi gözüküp fahişeleri mumla aratan kadınlar olduğu gibi tek gecelik gibi çirkin bir sıfata yakıştırılıp dürüst zararsız kadınlar da var.
Kırabilsek keşke şu ön yargılarımızı.Kadınlar için de erkekler için de iki kavram var: Ya iyidirler ya da kötü.

evlendiğin kızla eğlenemiyorsun o zaman, bu ayrıma göre :D

Birinin Aklı Daha Çok Cüzdana Kayar.
Güzel Mekanlar, Tatiller, 5 Yıldızlı Oteller, Pahalı Hediyeler Felan Gerçek Sevgiden Daha Çok Mutluluk Verir Cüzdancı Kısmına.

Çok saçma zihniyete sahipsiniz nasıl yaşıyorsunuz insan hayret ediyor gerçekten :d

Eğlenilecek erkek ve evlenilecek erkek ayrımına giden kadınlara layik erkek kafası.

Çoğu erkeğin, daha korkuncu bazı kadınların kıçı kırık bir hymene göre yaptığı sınıflandırma.

Evlenilecek kız eğlenceden nasibini almış, erkeğe doymuş, göreceğini görmüş tecrübeli, kendinden emin ve yeni hevesler peşinde olmayan hatun olmalıdır. eğlenilecek kız ise daha gençtir,pek bi şeyden haberi yoktur, doyumsuzdur bi ona bi buna koşar, ne yapacağını bilmez, heran herkesten sıkılır, aptallığıyla orantılı bir zaman diliminde tecrübe kazanır.herkesin başından geçen bu dönem oldukça kısa süreli olabileceği gibi bazı bünyelerde bu ömür boyu da sürebiliyor.

evlendik ya sonra
kös kös oturcaz mı
eğlenelim değil mi

Eglenilecek kizlarla evlenilebilir.
Evlenilecek kizlarla eglenilebilir.
Yani böyle seyler soylemeyelim :aeg:
Bence zaten evlilik yasi 40 falan olsun jxjcjs ne acelesi var , sonra her seyi iki kisi dusunmeye basliyosunuz falan bir suru sorumluluk
Nerden geldim ben bu cumleye ? Eglenilecek kiz evet.

Bu aşağılayıcı bir tespit değil.

Aynı şekilde erkek için de geçerli bir durum.
Mesela ben evlenilecek erkek değilimdir.​

Geri