Evlenilecek kız ile eğlenilecek kız..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Erkeklerin genelde tercihi eğlenilecek kız olsa da sona doğru bu yerini evlenecek kıza doğru çevirir..

sacma bi ayrim. sonucta hayatini gecirecegin biri ile eglenip guleceksin de.
eglenilecekten kasit yatip kalkip kendisinin bakire kadin arayisi ise bilemiyoruz tabi.

Böyle derler sonra eşlerine hiç eğlenceli değilsin der =) o zaman eğlenilecek kızla evlenseydin paşam =)

Eğitilecek erkek ile denenecek erkek kavramına karşılık gelir ..

karşı tez olarak kızların söylediği söz: '' adam var birde kendini adam zanneden erkek var ''

Ne kadar modern düşünülse de Türk erkeğinde bu ayrım vardır. Evlenmeye geldiğinde hepsi el sürülmemiş kız ister.
Bir de:
illa sevişen kız eğlenilecek kızdır diye bir genelleme yok. Bu kişilikle alakalı. İnsanın ruhu laçkalaşmışsa bu eğlenilecek insandır zaten. Ama bir erkeğe kendi adamış,çok sevilmiş ,değerleri olan kadın evlenilecek kadındır.

El sürülmemiş kız istiyorsan harama el sürmeyeceksin. Başkasının kızına, kız kardeşine yapmak istediklerini kendi kızı veya kız kardeşlerine yaptırmak istemezler, böyle de delikanlıdırlar. :)

kahvaltıda menemen yapan kız: eğlenilecek kız
kahvaltıda sucuklu yumurta yapan kız: evlenilecek kız

Eğlenebildiğim bir kızla evlenmek isterim ben. Eğlenemediğin bir kızla ömür mü geçer :icon_rolleyes:

her erkeğin demeyelim emre de gözümde nedense biri canlandı. :D

Sen gel eğlenilecek kız diye her haltı yap, hemen sonra bakire namus kızı ara evlenmek için.
Bir kıza giderken, önce varsa kız kardeşini gör, önce anneni gör.
Onlara yapılmasını istemiyorsan yapmazsın, buna rağmen yapıyorsan en .... sensin ve senin gibileri.

Arkadaşlık yaşayamadan sevgili olduğun kızlar eğlenilecek kızlar
Hayatında ya sevgilin olarak yada hiç olmaması gerektiğini düşünmeyecek kızlar evlenilecek kızlar

Eğlenceden ne anladığınıza bağlıdır bu.

Ben de eğlenilecek erkeğim ;)

Bu genellemeleri oldum olası sevmedim. Toplum iki yüzlü ne acı ama durum bu

Sana göre süt bana göre çikolata mayk.

Geri