Evlenilecek kişide olması gereken özellikler

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3228 gün önce görüldü
şu maddeleri biri alt alta yazsın da checklist yapalım...

Gozume girdin ajdfjs gobek birak oyle gel xd

Kızlar, vitrininiz bedeniniz. Bedeninize yatırım yapın..oglanlar, Para bulun. Bulamayacaksanız piç olun. Bunu kızlar çoğu zaman özgüven olarak algılar ve şansınız çok artar.

Peşin edit: kızlara yaptigim samimi ve iyi niyetli öneriyi cinsiyetci, aşağılayıcı olarak degerlendirecek feminist arkadaşlar olacaktır. Onlar evde kalacaklar. Şimdiden aglayabilirler. "Oğlan" kelimesi bilinçli kullanıldı. Yan anlam icermez

• Hımm
Tepkiler: W
30 day free trial demosu olan bir arkadas olabilir.
Hani tam program paketi degildir ama yeterince aydinlaticidir.
O programla neler yapabilceginize dair bilgiler verir, fonksiyonlari filan gorebilirsiniz.
Boyle bir model varsa ilgilenebilirim.

mıymıy olanlardan, kendini zeki sanıp aptal olanlardan, çok konuşup boş konusanlardan sana sığındık eros.

eeeey eros, sen bizleri motosiklete binebilen, silah kullanabilen, spor yapabilen, troll sanatına düşkün, tutunca boşa kaçmayacak kadar etine dolgun, ağzı kokmayan, osurunca içerde kedi var diyebilecek kadar çakal hanım kızlarla eslestir :'(

mıymıy olanlardan, kendini zeki sanıp aptal olanlardan, çok konuşup boş konusanlardan sana sığındık eros.

eeeey eros, sen bizleri motosiklete binebilen, silah kullanabilen, spor yapabilen, troll sanatına düşkün, tutunca boşa kaçmayacak kadar etine dolgun, ağzı kokmayan, osurunca içerde kedi var diyebilecek kadar çakal hanım kızlarla eslestir :'(

Kedi kısmına acayip güldüm ya. aahahah. Efsane yorum.

Sakalları olmazsa olmaz. Bir de burcu basak, boğa ve aslan olmasin..
;p

Biraz da climax zekası olsun pls.

fotoğraflı nüfus cüzdanı
son 6 ayda çekilmiş beş adet fotoğraf
sağlık raporu
nüfus kayıt örneği
ikemetgah
evlenme beyanı
evlenme ehliyet belgesi

:hıı::hıı:

Seviyende insan olmasi lazim, avam akrabalarinin icinde ben nereye dustum bunlar nasil muhabbetler dersen yanlis yaptin demektir. Aralarinda kendini ait oldugunu hissetmen lazim.

Geri