Evlenilecek Erkek Tipi.?

Konu sahibi son olarak 968 gün önce görüldü
1-Eğitimli.En az 4 yıllık adam gibi bir lisans eğitimi olmalı. Öyle uluslar arası ilişkiler olmasada su ürünleride olmamalı.

2-Biz kızlar arabaya paraya bayılırız sanırsınız.Alakası yok desem.Adam gelecek vadetsin.Eğitimli olsun, hırslı çalışkan olsun yeter.O hayatını kazanır zaten.Kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur..

3-İyi modern görüşlü ailesi olsun.Bi kahve içmeye bize gelebilirsin.Annemle tanışssın.

4-Arkadaşlarımı sevsin.Benim geçmişimle çocukluk resimlerimle ilgilensin.

5-Kendi arkadaşlarıyla tanıştırsın.Halı saha maçına götürsün.

6-Çocukları sevsin.Bu çok önemli.Şevkatli erkek çocuk yanında belli olur.

7-Karakterli olsun.Kendini kullanmasın.Girdiği ortamda adam sayılsın.

8-Sert olsun kuralları olsun.Tamam göbeği açık vs falan giydirmesin ama herşeyin orta yolunu da bulabilsin.İkna edici olsun.Tatlı tatlı dediğini yaptırsın.

9-Hatununu deli gibi sevsin.Başkasında gözü olmasın.Sevdiğini ara sıra belli etsin

10-Hatunun sağlığıyla ilgilensin.Ayın belli günlerinde anlayışlı olun.

11-Kıskanç olsun

12-Adam olsun.Kızdımı vursun masaya yumruğunu.Ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin.

13-Kesinlikle çiçek göndermeyi ve hediye almayı unutmasın.

14-Önemli günleri unutmasın.

15-Saçımızı kestirip boyatınca dalga geçmesin iltifat etsin.

16-Eski kız arkadaşlarıyla kesinlikle görüşmesin.

17-Müzik konser kitap fuarı nedir bilsin yeri gelince evde mısır patlatıp maç dvd izleriz ama bazen de gece çıkıp hafif çakırkeyif olmayıda bilsin.

18-Asosyal olmasın

19-Delikanlı olsun.Sevmiyosa uzatmasın.Eğlence peşindeyse hatunun canını yakmasın.Günahını almasın..
Katılıyo musunuz?

esmer, yakışıklı, genç, zengin, kel olmayan ve olmayacak olan, uzun boylu , paralı onu yazmıştım :ppp dudakları güzel, boynu uzun , kafatası şekilli, ayakları kokmayan............... sonra devam ederim :ppppp

Jan Dark çok korkuyorum. Kekonun birine gidiceksin diye. Hayaller hayatlar misali . :)

Robot hazırlansın verilsin ben oynatırım misali olmuş :p
Evlenilecek erkek hak yemeyen kendi ayakları üstünde durabilen baktın mı kalbinde kelebekler uçuşturan erkektir benim gözümde.Diğerleri hikaye

erkek tipi
kadın tipi
tip tip insanlar

O işler kafanızda düşündüğümüz gibi olmuyor bi bakmışsın büyük konuştuğun şeyler gün gelir sevdiğin evlenmeyi düşündüğün adamda hoşuna gitmeye başlar.
Tipi bi kenara bırakırsak;

1.merhamet sahibi biri olması önceliğim.
2. Zeki ve surprizlerle dolu biri olmasıni umarım her konuda olmasa bile vizyonu geniş bir adam nasıl keyifli olur onla sohbet etmek. En az 1 konu hakkinda uzman gibi beni aydınlatmasıni isterim:p
Sürpriz kısmı ise hediye çiçek böcek değil bir zaman sonra bunlar umurunda bile olmaz hadi kalk seni bi yere götüreceğim dediğinde bile heyecan duymam gerek.
3. İşinde gücünde çok çok zengin olmasına lüzum olmadan ayakları üstünde durabilen yatırım yapmış (ev,araba gibi) biri ile kesinlikle evlen düşünme:p
Ev hele çok mühim bir konu ilerde ciddi sıkıntılar yaşıyorsunuz sonra.
4. Askerliğini yapmış ve hayatında dönüp baktığında keşke şunu yapsam diyemeyecek kadar dolu sosyal ve arkadaş ortamı olan biri olması çok iyi sizde onlara karisin çok eğlenceli oluyor çiftler toplantısı.+++ ilerde eşinizin ortamina daha çok karisacaksiniz kızlar maalesef istemeseniz bile böyle.
5 . En önemli sey uyumlu olması. Aşırı kıskanc bir erkek hayatı zindan eder ama dozunda bir kiskanclik güzel olur. Ve size saygı duyacağı eşiği bilir. Ve sizinle bir şey yaparken bile sevmedigi bir aktivite bile olsa sizin için katılır keyif Almaya bakar.

Şimdilik aklıma gelen evlenilecek erkek kriteri:))))

Jan Dark çok korkuyorum. Kekonun birine gidiceksin diye. Hayaller hayatlar misali . :)

ahahhahaaaa Doğcu daha 19 yaşındayım evlenmeyi aklımın ucundan geçirmiom :ppp ortaya böle sallıyom , eğlenicenmesine yazıyom :ppppp forum köşelerinde evlenceğim kişinin özelliklerini yazmam doğucum :hıı:

Öyle adam bulursaniz getirin bi de ben....

Tövbe tövbeee

Azcık da defosu olsun o ne öyle... adamın neyiyle uğraşacaksın her şey tam olursa..

Geri