Evlenen kızın sosyal ağlarda soyadı değiştirmesi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kendi soyadının hemen ardına eşinin soyadı eklenir bazısı da sadece eşinin soyadını ekler..

Kımlıgınde degışıyor sosyal ağlarda degışmesin mı :)

nisanliyken lanet kari bana diyoki biz modern olmaliyiz soyadimi degistirmeyelim, insanlar imrensin. senin dedim gelmisine gecmisine baslarim bak. aklini basina topla delirtme beni. kimden duyuyor nerden ogreniyor bunlari bilmem.

Bunu daha evlenmeden yapan guruha uyuz olmakla kalmayip aptalca bulsam da evlenince yapanlara cok seyapmiyorum. Dogal heralde, insan evlenince istiyor demek ki. Ama cidden bir sevgilinin adini dovme yaptirmak iki sevgilinin soyadini oraya buraya seninmis gibi yazmak agir sacmalik bence :d saygi duyamiyorum gibi oldu :d

İkinci adını ve kendi soyismini de kullanıyorsa Brezilyalı futbolculara dönüyor ismi.

Konu evlenmeden sosyal ağlarda soyadı değiştirmesi olsa bir anormallik olurdu ama bunda ne var ki ya

Kimliğindeki soyadı nasıl değişiyor ise sosyal hesaplarında değişmesi normaldir :)

normaldir arkadaşım
erkekler için gurur verici bir şey olması gerek

peki ya evlenmeden ?

Evlenmeden ortak sosyal medya hesabı açanlardan sana sığınırım ya rabbüalemin

Evlendikten sonra kizlik soyadı alan daha bir anormal bence.ilk düşündüğüm kocasiyla kavga etmistir =)

Geri