Evleneceğiniz kişinin maddi durumuna bakar mısınız?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Evleneceğiniz kişinin maddi durumuna bakar mısınız?

Hayır ilgilendiğim tek şey iq seviyesi. Cidden düşük olan insanlara katlanamıyorum

Bir erkek için önemli olmayabilir ama bayan için önemlidir diye düşünüyorum. Çünkü erkeğin asıl işi evin maddi gücünü temsil etmektir. Evin maddi ihtiyacının genel anlamda taşıyıcısıdır. O yüzden kadın için önemli olması gerekirken erkek için çok fazla önem teşkil etmemesi gerekiyor. :)

Yaşam şekline bakarım bana yakın mı uygun mu, bu parayla ilgili değil, ailemin içine girse uyum sağlayabilecek mi. Yoksa olmaz kendini rahat hissedemez zaten.

Bakıyorum ama kendi maddi gücümle bir arada bakıyorum.
Afedersiniz ama kendim bir b*k değilsem ekonomik anlamda, karşı tarafın evi arabası olsun maaşı çok olsun diyemiyorum.

Ailemin gelir düzeyi ve benim çalışma sistemimle aldığım maaş belli.
Ailemden zengin her şeyi üstlerde yaşayan biriyle yapamam.Yoksulluğu hiç görmemiş biri sürekli beni parasıyla ezmeye çalışır diye düşünüyorum,bana ters. :tatlı:
-çevremde çok örnek gördüm.
Ekonomik bütçeyi bilsin,neyi nasıl yapacağını bilsin.Maddiyatçılığın lüzumu yok.

Bakıyorum ama en başta değil. Daha önemli şeyler var benim için. Ama maddi durum da Önemli arkaaşlar. Gönül ister her şey filmlerdeki gibi olsun ama öyle değil.

Herşeyden önce aile önemli,fakat günümüz çağında para da önemli.bayanlar için maddiyat durumu daha kriter olabilir çünkü her kadın çalışmayabilir,çocuk bakabilir,evde zaten bir dünya ev işi ile uğraştığı için maddiyat önemli olabilir ve haklıdırda.yinede maddiyat kriter olmamalı ama zaman malesef maddiyatı önemli kılıyor.

paracı değilim
bende de yok
uyarsa takılırız
uymazsa uyanı bulsun
ne yapalım

Bakarım...ne zengin ne de fakir olsun, orta halli olsun yeterli.

Kariyerine bakarım gelecek vaat etmeli.

Bakarsiniz bakarsinizzzzzz

benim gelirim kadar geliri olmalı sonrasında alır yürürüz zaten :p

hafta başında mal varlığımı beyan edeceğim arkadaşlar.

Bu konudan vardı yahu, niye aynı konular açıyosunuz -açtırılıyo ki anlamadım:nee:

bakarım, benden daha az kazanması ve hiç hesap ödettirmemem lazım. eril tahakkümü yıkacağız inşş.

Geri