Evleneceginiz Kisinin egitim durumuna önem verirmisiniz?

Konu sahibi son olarak 1666 gün önce görüldü
Salt eğitim yeterli değil tabii ama bazı zamanlar iş hayatında da sık sık rastladığım, o mu okulu okumuş, okul mu onu okumuş anlayamadığım tipler söz konusu.
Dolayısıyla eğitimle beraber kişinin kendisini geliştirmesi de çok önemlidir.

Eğitim insanin, değer yargilarini inançlarını ve her açıdan hayata bakışını belirler.
İlk seçenek olmasa bile son da değildir.

Kişisel gelişimini tamamlayamamiş ama ne hikmetse öğrenimini tamamlamiş, eğitilememiş bir kişiyle ömür çürütmenin manası yok

İlk sıralarda olmasa bile, benim için önemli evet.

Tabii veririm tuvaleti gelince kumuna yapsın. Ay pardon.
Eğitim mi öğretim mi? Öğretim hayatı da yalan yok bir nebze önemlidir ama kendini eğitimi öğretimin önüne geçerse problem olmaz. Her üniversite mezunu eğitimli olmadığına göre eğitimi okul bazlı düşünmek saçma olur. Not: Mühendisten aşağısı olmaz.-şaka şaka-

Eğitim durumunun yanı sıra eğitilmiş bir karaktere sahip olmalı, hümanist olmalı.

bulunca gelin buraya
eğitim durumu şu
ne yapayım diye sorun
şimdiden şey yapmaya gerek yok

Fazlasıyla eğitim almış bir odun vardı, kendini beğenmişliğinden beni göremiyordu. En son sürünüyordu peşimden de neyse :DD Az okumuş makbuldür ama tahammül edilebilir mi bilemiyorum. Son söz; aslında eğitim durumu önemli değil. Biraz zeki olsun kafi.

Kitap okumayı seviyorsa, yeni şeylere açık ve öğrenmeye meraklıysa hiç önemi yok.

Pes mi fifa mi sorusuna fifa diyorsa gerisi önemli değil

çocuklarımın anasının geleceği emin ellerde ama geçmişte ne yapmış o da önemli. şöyle bi linkedn’den cv’sine bakıyorum tabi. Benden iyiyse noproblem, kötüyse başına kakarım.

Herkes bir şeyler okuyor diplomasını alıyor da insanlık okulda öğrenilmiyor, şeref, haysiyet, edep gibi donanımlar karakter gerektiriyor. Diploması olacağına insanlığı olsun.

Yani tamam insanlıktır,kendini geliştirmektir iyi şeyler ama ne bileyim üniversite mezunu biri gidip de ilkokul terk biriyle olduğunu düşün.
Ben düşünemem.

Ögrenmek degil
Ögretmek istiyorum.

diplomasını asar
mutsuz oldukça
bakar bakar
teselli bulursunuz

Geri