Evleneceginiz insanın Ailesi sizin icin önemli midir ?

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
bu hafta sonu tanışmaya gidiyorum, kapı eşiğinden "canım ege'me saygım ve sevgimle geldim" girizgahı ile gönüllerini fethetme girişiminde bulunucam. o bana şimdilik elin oğlu dese de kayınbabiçkomu bağrıma basmaya hazırım. tamamen aynı hayat görüşünde olacağımızdan şüphem yok. ghjfkhjk
#nabzagöreşerbetçisux

Evleneceğim insan ailesi ve benim aramda fikirsel ayrılıklar, çatışmalar olduğunda; duruma göre doğru tavır alabiliyorsa önemli değil.

Benim kendi ailem kültürlerin kaynaşması olduğu için ben sandım ki herkes böyle. Zamanla arkadaşlarıma ve çevreme baktım ki bu durum çok önemli arkadaşlar. Bizim gelinimiz, eniştemiz farklı kültürden gelmelerine rağmen "saygı" çizgisini bozmadan, anlayışlı bir tavır takındığımız için karşılıklı olarak hastalık olur, bayram olur, tatil olur güzel bir seviyede anlaşıyoruz. Ama bunu her iki taraf için de diyorum en ufak bir "aşırılık" varsa ne bileyim, uzak durun. Kendinize yazık etmeyin hani. Aile benim için en az eş kadar önemli. Eşimle tartışınca ben kendi aileme değil, kocamın ailesine gidip onu şikayet etmek isterim.-abimin eşi böyle yapıyor-.

Evlenmeyi düşündüğüm insan benim için ne kadar önemliyse ailesi de bir o kadar önemli ve daima saygı duyacağım kişilerdir.

önemlidir kızılcık şerbeti kıvılcım destekçisi olarak iki kat daha önemlidir kültür gelenekler görenekler vb

merhaba ben kıvılcım

Bence evleneceğin insanın ailesi kesinlikle önemli. Sonuçta ben onunla evleniyorum, ailesi beni ilgilendirmez demek kulağa hoş geliyor ama pratikte çok öyle olmuyor. İnsan bir süre sonra ister istemez o ailenin içinde bulunuyor. Örneğin; bayramı var, düğünü var, günlük hayatta bir sürü küçük temas var. O yüzden onların yaklaşımı bana davranışları, beni gerçekten kabul edip etmedikleri çok şey belirliyor.

Benim için mükemmel bir aile olması şart değil ama saygı ve sınır bilmek çok önemli. Kendimi rahat hissedemediğim bir ortamda sürekli gerilmek istemem açıkçası. Ama tabiki tek başına aile de her şey değil. Eşimin de bu konularda nasıl durduğu benim yanımda olup olmadığı bir sorun olduğunda birlikte hareket edip edemeyeceğimiz de önemli.

O yüzden aile önemlidir. Çünkü ilişki sadece iki kişi arasında gibi başlasa da iş ciddiye binince ve evlilik işin içine girince aile faktörü ister istemez devreye giriyor. En azından sorun çıkarmayan, saygılı ve sıcak bir ortam olması çok şey değiştiriyor.

aslında olmaması lazım ama malesef hayatının tam ortasına yerleşiyorlar naletler

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri