Evleneceginiz insanın Ailesi sizin icin önemli midir ?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Evet tabi ki. Ama seçme imkanı yok. Ne çıkarsa şansınıza.

yılın son evlilik konusuyla totemimizi yapalım...
önemli arkadaşlar. önemsiz diyecek kadar rahat biri değilim ben. sevdiğim adamın ailesiyle hem ben hem ailem anlaşsın, bir araya gelince birbirlerine kılıç çekmesin kahve eşliğinde fıtı fıtı sohbet etsinler, rakı tokuştursunlar isterim. her şeyleri birebir uymak zorunda değil ama makul bir seviyede iki aile anlaşmalı bence. en önemli kriter tabii ki kaynanamın eltim varsa eltimden, görümcem varsa görümcemden önce ''gelinim gelinim'' diye dolanması. halledicez...

eğer eşiniz de siz de ailenizle çok sıkı fıkı değilseniz, yıllarca ayrı yaşıyorsanız, çok bağım yok diyorsanız, yılda 1-2 kez görüyorsanız çok önemli olmayabilir ama onun dışında her türlü önemlidir. ataları arada dinlemekte fayda var. adamlar yaşamış, tecrübe etmiş, düşünmüş ve üzerine demişler ki armut dibine düşer. bi dinleyin ya.

Evlilige soğuk bakma nedenlerimden biri su aile akraba püsür olayları. Benliğini ailesine entegre edecek şekilde ailesine bağlı insanlarla arkadaş bile olmuyorum zaten.

eğer eşiniz de siz de ailenizle çok sıkı fıkı değilseniz, yıllarca ayrı yaşıyorsanız, çok bağım yok diyorsanız, yılda 1-2 kez görüyorsanız çok önemli olmayabilir ama onun dışında her türlü önemlidir. ataları arada dinlemekte fayda var. adamlar yaşamış, tecrübe etmiş, düşünmüş ve üzerine demişler ki armut dibine düşer. bi dinleyin ya.

:((((

Dolaylı yoldan aile ile de evleniyoruz. O yüzden önemli tabii.

Esin tango yapmayi biliyorsa butun sulale halaya da dursa sıkınti olmaz.
Ama tango bilmiyorsa vay haline.. .D

ya o degil de, ben daha cok gelecekteki esimin ailem ve kardeslerimle tanistiginda, bizi gercekten tanimaya basladiginda ne dusunecegini merak ediyom. ilk olarak sasiracagini biliyorum cunku :d eger kendi ailesi filan yoksa, bize bayilir
bknz: kuwtk episodes

ya sadece aile değil ki, evlilik sürecine girmenin beraberinde getirdiği saçma sapan ritüeller aşırı yorucu geliyor. its me:

giphy.gif

Geri