Evleneceğin kişinin çoçuğu olamayacağını öğrenmek.

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
olmuyorsa evlenmem,butun testlerden gecirip oyle evlenirim kusura bakmasin.

Ne yapalim olum yok ya ucunda.

Cani sagolsun. Kopek alir besleriz

Öncelikle Ben yaş itibariyle evlensem bile çocuk yapmayı düşünmüyorum ama tabi karar karşılıklı.

asıl cevaba gelirsek, Allah göstermesin büyük konuşmanın manası yok,insanın başına gelmeden fikir beyan etmesi çok komik.başına gelmeden büyük konuşmayın.

İlk başlarda sorunnolmaz gibi duruyor ama sonrası için bilemedim..

İlk başlarda sorunnolmaz gibi duruyor ama sonrası için bilemedim..
Sonrası büyük sorun arz eder ablası karşı taraf kabul.etse de belli bir zaman cocugun eksikliğini hissedecektir .Çoğu Erkek başkasından kolaylıkla çocuk yapabiliyor

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evlendiğin kişi olmasından iyidir durumu.

Simdi yanimdaki cennet nimetine bakarak cevaplarsam, cocuksuz ev eve benzemiyor. Bastan biliyorsam sorunu evlenmezdim. Evlendikten sonra ogrenince farkli olurdu tabii.

İçinizdeki polyannayı uyandırmanızı en gerekli kılan durumlardan biridir.Ancak ne yazıkki günümüzde insanlar "soyum devam etmeli" yada "olmuyorsa almam sokarım aşkına ızdırabına" diye bakıyor ya.
bu gebe kalamayın kişininkinden daha vahim bir yaşam tarzıdır aslında.

Ulan daha dünyaya getirip bakabileceğinden bir habersin , bide kalkmış karşındakinin çocuğu olmuo diye dalyaraklık yapıyorsun , en kızdığım durumlardan biridir. Kusurlu insanın götçe bir tavırla geçiştirilmesi.

Yada kusurlu erkeğin "sende erkek olucanda tarlayı sürecen pehhh" diye götçe horlanmasıda bu duruma kızdığım repliklerdendir.

Geri