Evlendiğiniz Kişinin Ebeveynlerine Anne/Baba Der Misiniz ?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Evlendiğiniz Kişinin Ebeveynlerine Anne/Baba Der Misiniz ?

• Evet

Kullanılan: 41 77.4%
  • Hayır

Kullanılan: 4 7.5%
  • Bilmiyorum

Kullanılan: 2 3.8%
  • Duruma göre

Kullanılan: 4 7.5%
  • O nasıl hitap ediyorsa

Kullanılan: 1 1.9%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
Derim elbette.

Demem.
doğumumdan itibaren bana hiç bir katkısı olmamış insanlara anne/baba diyemem. Bir imza hayatımda ki bu kadar insanı kapsamamalı. Bilmediğim akrabaları da sevemem. Anne/babayı da sevemem. Sonuçta tanımıyorum tanıdıkça severim benimserim anne/baba diyebilirim bu tarz ani değişikliklerden hoşlanmıyorum. Baktım eşim çok rahatsız oluyor x anne/x baba diye seslenirim ama bir anneciğim bir babacığım diyemem.
Saygı konusunda asla problemim yok ve bunu saygısızlık olarak düşünmüyorum. Benim anne ve babama da denilmemesini normal karşılarım .

ısınma turu atarım baktım anne baba dememe layık değiller abi abla derim :D

maalesef diyemiyorum bu sorun taa en başından beri kendilernden kaynaklanıyor sonucta hiç bilmediğin bi ailenin içine giriyorsun ve elbette onlardan adım bekliyorsun onlarda sana bunu göstermeyince ister istemez soğuk duruyorsun.. demek için ne kadar zorlasam da olmuyor söylediklermde dil ucuyla oluyor içten ve samimi diyemiyorm ztn demiyorum bile..

Hayat arkadasini yetistiren aileye anne/baba demiyeceksin de, abi/abla mi diyeceksin, amca/ teyze mi ? Tabi ki derim.

Benim bir tane annem ve babam var.Başkasına demem.

Demem.
doğumumdan itibaren bana hiç bir katkısı olmamış insanlara anne/baba diyemem. Bir imza hayatımda ki bu kadar insanı kapsamamalı. Bilmediğim akrabaları da sevemem. Anne/babayı da sevemem. Sonuçta tanımıyorum tanıdıkça severim benimserim anne/baba diyebilirim bu tarz ani değişikliklerden hoşlanmıyorum. Baktım eşim çok rahatsız oluyor x anne/x baba diye seslenirim ama bir anneciğim bir babacığım diyemem.
Saygı konusunda asla problemim yok ve bunu saygısızlık olarak düşünmüyorum. Benim anne ve babama da denilmemesini normal karşılarım .

hala demeyi düşünmüyorum.

Elbette derim.. Hemde canı gönülden.. Sonuçta sevdiğiniz adamı sizle buluşturan elçilerden biride 'anne'dir.. Onu büyütüp emek verip ogünlere getiren size teslim edende... Ben şahsen bir erkek olarak evlendiğim insanın annesi yada babasına değil bu hitapları çok görmek, tek olsa nebilim birşey olsa alır evimde sonuna kadar en iyi şekilde ağırlarımda.. Aynı şekilde benim eşim olacak insanında elçileri emek verip, büyüten, bugünlere karşıma getirenlerdir'.. Kendi annem neyse onunkide odur.. İnsan samimiyeti kadar sevilir, hürmeti kadar beğenilir, saygısı kadar saygı görüp el üstünde tutulur.. Sevdiğim kadına olacağı kadar sevdiğim kadının annesinede kurban..

Değişmeyecek asla düşüncem .

Kendi annene babana kırılarak anneciğim demiyorsan karşındakinede dememelisin. Tabiikide eşitlik söz konusu bile olamaz ama kayınvalidene ve kayınpederine anna/baba denmesi kalp yapıcı bişeydir.
Aynı kefeye koymak imkansız ama anna/ baba seve seve derim ..

Geri