evlendiğim zaman

Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evlendiğim zaman takılan para eden herşeyi alıp yüklü miktarda kredi çekip eşimi kefil yapıp dünyadan ayrılmak gibi planlarım var çok nankörüm

Yolculuk rotan belli mi ben de geleyim önümüzdeki birkaç aydan sonra paraya para demiycem :honk:

alman usulü olarmı herkez kendi kazandığını yer ama sen bana maaş bağla artı olarak özel hizmet ederim sana kamki :D

Herkes olcak o ya .s.s
Ben senin hesabını da öderim merak etme paraya ne diyeceğimizi düşünelim haydi :honk:

Herkes olcak o ya .s.s
Ben senin hesabını da öderim merak etme paraya ne diyeceğimizi düşünelim haydi :honk:

herkeŞŞŞ bu nasıl bu daha karizmatik bence asdfmfög evet sen benim bütün hesaplarımı öde bence hatta benim parayı gömek senin parayı yiyek :D canlı diyek hem dikkat çekmiyo hem şekil :D

herkeŞŞŞ bu nasıl bu daha karizmatik bence asdfmfög evet sen benim bütün hesaplarımı öde bence hatta benim parayı gömek senin parayı yiyek :D canlı diyek hem dikkat çekmiyo hem şekil :D

Senin parayı neden gömüyoz amacımız ne :honk:

evlendikten sonra ölüverirsin eşinde takıların para eden her şeyin ve çektiğin kredinin üstüne yatar
sen öldüğün için devlet borcu da ödüyor :D

Niye seninkini gömüyoz benimkini gömelim !!!???...

önce ben dedim :D

evlendikten sonra ölüverirsin eşinde takıların para eden her şeyin ve çektiğin kredinin üstüne yatar
sen öldüğün için devlet borcu da ödüyor :D

niye ölüyom ya niye :D ben ölmem bikaçsene daha heralde sanırım hani kadın erkek eşitti neyseki ölmüycem paraları ben yiycem

Ama kandırıyorsun ya ben bu oyunu bozarım :hih:

Tamam o zaman alman usulü takılırız bunu sen istedin :hih:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri