Evlendiğim gece “bakire çıkmadın” diyerek beni babaevime bıraktı

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü

Evlendiğim gece “bakire çıkmadın” diyerek beni babaevime bıraktı​

Evlendiğimiz gece, eşimin ailesi evimize gelerek “Çarşaf almaya geldik” dedi. Ardından da eşim “bakire çıkmadın” diyerek beni babaevime bıraktı.​

2 senelik nişanlımla ağustos ayında evlendim. 27 yaşındayım, iki üniversite bitirdim. Eşim lise mezunu, ben ikinci üniversitemi okurken ailesinin ısrarı üzerine üç ay içerisinde nişanlandık.

Bu dönemde bir küs, bir barışık bir sürü badire atlattık. Sonunda evlendik... Tam “Bitti, artık mutlu oluyoruz” diyordum ki ilk gece birlikteliğimizde kan gelmediği için eşim bana hiçbir şey hissettirmeden, ailesinin yanına gidip bakire çıkmadığımı bildirmiş. Yengeleri oyun kurup bize geldiler. “Çarşaf almaya geldik” dediler.
Ben de “O halde bir hastaneye gidelim” dedim. Evden “hastaneye” diye çıktık. Ancak eşim beni babamların evine bıraktı.
Annemler şok oldu... “Evinize dönün, biz kızımızdan eminiz” dedilerse de ikna olmadı. Annesi ve babası o gün konuyu sonradan duymuş gibi bize geldi. Bana sarılıp ağladılar... Onlarla birlikte iki hastaneye gittik.
Biri özeldi, ancak adli vaka olmadan muayene olunamayacağını söylediler. Bu arada eşim de beni annemlere bıraktıktan sonra, evimize dönüp evdeki altınları alıp gitmiş.
Biz ailesiyle hastaneye gittikten sonra “Sen bizim kızımızsın” diyerek evlerine götürdüler. Onu da çağırdılar yanımda çok dil döküp onu ikna etmeye çalıştılar. İçi rahat değilmiş, öyle söyledi. Eve döndük. Ertesi gün yine yengeleri, kardeşi bana yüklendi.

Bir doktor bulduklarını, onu seviyorsam gitmem gerektiğini söylediler. Ben de “Hepinizden şikayetçi olacağım” dedim.

Dayısı öğretmendi, eşi de hemşireydi. Onlar olaya sonradan dahil olup onu ikna etmeye çalıştı. “Sizin baş başa konuşmaya ihtiyacınız var” diyerek bizi evimize getirdiler...

Evde bana “hastaneye gitmeyeceğiz” diye söz verdi ve birlikte olduk. Sabah uyandığımızda ise hastaneye gitmek için ısrar etti. Ben de avukatımı aradım ve ertesi gün işlemleri başlatacağımızı söyledim.

Şimdi çok kötü durumdayım, bana bunları yaşatan adamı affetmek istiyorum ama o kadar haklı görüyor ki kendini... Bu arada adli süreç başladı, rapor aldık, bakireymişim, ancak zarım esnekmiş...

Bu rapora bile, “daha önce ilişki yaşamış olabilir”, diye yorumda bulundular... Gerçekten kimseyle birlikte olmadım... Bazen onu ya da kendimi öldürmeyi düşünüyorum.

Alintidir

al başına belayı, bir hayat böyle kararıyor işte.
ailesinin gururu kırılıyor, kadının gururu kırılıyor erkeğe bir şey olmuyor.
valla kadınlar da o kadar eğitim almalarına, sosyal medyada analizler okumalarına rağmen hala doğru adamı seçemiyorlar.
evleneceğiniz adamla uzun bir yola gidin, erkeklerin tüm foyası uzun yolda çıkıyor. 15 günlük şehir dışı ya da yurtdışı seyahati kişinin ne mal olduğunu direk belli ediyor.

Kızlık zarı hakkında çok cahil insan var. Bir kere kızlık zarlarının bazıları çok esnektir öyle kan gelmedi diye salakça düşünenler var.
Birde kızlık zarından kan gelmez, ilk gecedeki kan genelde vajinanın kenarlarındaki kısımdan gelir. Bu da alışma sürecinde dar olan vajinanın sürtünmesinden dolayıdır. Neyse sabır çekelim.

Bu durumda ne biliyim konuşulup orta yol bulunması lazım, hadi kendince aldatıldın fikrindesin neden herkese reklam etme derdindesin. Gidersin mahkemeye verirsin anana babana amcana teyzene halana neden söylüyon?

Neresinden tutsak elimizde kalacak kadar vahim bir konu fakat bu zihniyetteki bir erkekle evlenme hatası yapmış olmak, çok daha kötü...
Böyle hassas bir konuyu kendi aralarında çözmeye çalışmak yerine, koşa koşa ailesine giden ve eşinin grururunu hiçe sayan birinden ne eş olur ne de çocuklarına baba...

kadıncağız bir de kendini kanıtlamaya çalışıyor hastaneye gidelim diye. o an terk edeceksin evlilik 2. şans falan yalan. o an bir daha asla düzelemeyecek kadar ağır bir yara aldı ilişkiniz, adam her kafasına takılan psikopat fikri sana yükleyecek bundan sonra. ömrün boyu kendini kanıtlamayaca çalışacaksın. ne gerek var? bir daha aşık olamam falan diyorsan ömür boyu yalnız yaşamak böyle bir adamla yaşamaktan daha iyidir ben eminim.

Böyle hikâyeler çok eskiden yaşanırdı biliyorum. Günümüzde hiç duymadım. Olay yeni olamaz bence.

Dün yazılmış olabilir ama olay daha öncelerden olabilir. Günümüzün kızları böyle saf değil, adamı kapı önüne koyarlar anında.
Dedigin belki bati bolgelerinde olabilir de doguda halen bunlar cok onemli kadini boyle doktora goturmezler bile aninda infaz ederler

Doğu da artık eski doğu değil.

Çarşaf olayı fena kadının adamı affetmek istemesi daha fena.

Çarşaf isteriz ne demek ? sen kimsin ki böyle birşey sorabiliyorsun ? bu dünyada onca sorun varken buna mı gelmiş sıra ? cahil insanların cehaletinden bıktım.bakire yada değil ? erkek bakir mi ki ? diyelim ki ikiside bakire veya değil ? iki sene nişanlı kalmışlar hiç mi birşey yaşamadılar ? veya birbirlerine sormadılar ki evlendiler ? nereden baksan saçma ötesi bir durum.

Kadının affetmek istemesi daha vihm durum!!! bu tip evliliklerin sonucunu görüyoruz.bu adam her zaman şüphe duyacak,kıskanacak sonunda öldürecek belki ve beni aldattı diyip savunma yapacak.

Bir erkek bakire kadın isteyebilir bunu anlayabilirim ta ki kendisi de bakir kalabilmişse.iki tarafta eşlerinin ilki olmak isterlerse bunu ancak anlayabilirim.yoksa anlaşabilir durumu yok.

Yazık gerçekten.

Geri