"Evlatlarımızı feda etmeye hazırız"

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son günlerde yaşanan durumlar karşısında Başbakan Davutoglunun kurdugu cümle.

”Sizler ve bizler gerektiğinde bu vatan, bu vatanın birliği, bu milletin huzuru, gelecek nesillerin geleceğinin parlak olması için evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız” Ahmet Davutoglu

PS: İlk sizden başlayalım o halde, sizin evlatlarınızdan. Bi farklılık olsun.

evlatlarını ile evlatlarımı arasında kocaman bi fark var. :T: dili sürçmüş.

ALLAH aşkına araştırın bakın evladı güneydoğuda askerlik yapmış kaç vekil ve kodaman var ..?

Her lafı dalavere,gösteriş yahu.
Nereye gönderecekler Allah için?
Alayı,''yan gelip yatmamak(!)'' için,sahte hastalıklarla çürük raporu alıyor.
Bırak çocuklarını,bunlar iki çatışma görse,akli melekelerini yitirirler.
Pohpohlandığın koltuktan,bedava konuşması ne kadar da kolay.

Devletin bir gram sorumluluk sırtlanmadığı bu ülkede bu cümleyi bir yurdum annesinden veya babasından duyduğumda yüreğim parçalanır sadece.

Ağzından çıkanı kulağı duyuyor mu bunun acaba ? feda etmek ne? isterse kişi kendisi yapar senin kararın değil bu olamazda.

Ben kendimi hiçte feda edemem sizin taht kavganızınız uğruna...

Evet davutoğlu bekara karı boşamak kolaydır .. Çoluğu çocuğu olmayanlar için ucuz laflar, evlat feda edilecek kurbanlık değildir ..

Ben giderim herkesin evladı dursun (:

Şahsen ne evladımı ne de kendimi feda ederim bu vatan için. Uğruna can verilecek vatan çok geride kaldı. O vatanın uğruna canlar verildi, kanları bayrakta ebedi kaldı. Bizler Milli Mücadele şehitlerinin torunlarıyız. Kanımızda var Milliyetçilik. Bu gibi birlik beraberlik dönemlerinde bir şehit bile böyle düşünmemize sebep olabilir. Ancak son yıllarda verilen şehitler basiretsiz siyasilerin kendi pis çıkarları uğruna olmaktan başka bir şey değil. Terörü kınamaktan başka bir halt yiyemeyen mevcut idare için ne kılımı kıpırdatırım ne de sevdiklerimi feda ederim. Bunun adı ne korkaklıktır ne de vatan hainliği. Evlatlarımız da kendimizi de feda ederiz de ne demek kıçıyla gülerler adama. Şimdi iç savaş çıksa halk Meclisi basıp, saraya yürüse en önde kaçacak olan sizlersiniz. O zaman görürüm işte o kahraman evlatlarınız sizleri mi kurtaracak yoksa ayakkabı kutularında kalan servetin geri kalanını mı kurtarmaya çalışacak. Ah bir gitseniz, bir gidebilseniz...

aynen annem beni doğurduğunda kulağıma esad zulmünden kaçan çaresiz suriyeliler için kurban edilsin diye fısıldamış zaten.

Ben oğlum olsa askere yollamam diyorum sen neden bahsediyorsun yalana gerek yok.

Oturduğu yerden konuşmak ne rahat ya. 8 füze attiran da bunun bir boy büyüğü değil miydi?

Bahane Sözlük Kurallarından;
1- Tartışma yaratacak konular açmak.

Mesajları takip edip sileceğiz bu sefer mesajlar silindi diye tepki gösterecek daha çok sinirleneceksiniz.
Maalesef ki tartışmaya ''çok açık bir konu'' olduğu için kapatıyorum.Lütfen birbirinizi şu sarsıntılı günlerde kırmayın!
Fikirlere saygıyı unutmayın.
Saygılar canlar. :a:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri