Evlat ayrımı yapmak

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Cok kötü bişi :( hic yapmıcagım dedigim sey allah izin verirse cocugun aileden uzaklasması kendini yanlız hissetmesi kadar kötü bisi yok

Hiççç takılmam öyle şeylere ki evin bilmişi ilan edildiğim için benle çok anlaşamazlar :D
bende anne baba ayrımı yaparım :T:

Tek çocuk olunca bu ayrımdan muaf olmak var birde..

Beni siz ayırmıyorsunuz ben kendimi sizden ayırıyorum.:T:

Evli ve çocuk sahibi olmasına rağmen ablamın beni kıskanmasına neden olan durum.

Aslında anne baba ayrım yapmıyor. Çocuk yapıyor bu ayrımı.

Bknz: annem. Kero kim ki zaten :honk:

Bkz--> Kız çocuklarına üvey evlat muamelesi yapılması...

Babamın sürekli bana takılması seni evlatlık aldık :D ahaha bende ona takılıyorum ailemi bulduğumda yüzünüze bakmayacağım bana hasret bırakacağım derim.
Evlat ayrımı yapmasınlar,o çocuğu kendi zevkiniz için dünyaya getirdiniz.Kendi hayatınızdan öteye görmek zorundasınız her çocuğunuzu aynı oranda sevmek ve korumak zorundasınız.
Yemek değil bu burun bükesiniz.

Gerçekten kötü bir durumdur. Bence aynı şey, anaokulu öğretmenleri için de geçerli. Konuşmuştuk daha önce bunu birisiyle.

5 parmağın beşi de bir değil imiş. Bana serçe parmak olmak düşmüştü. Diğer parmaklar kopunca bu serçe parmak en kıymete biner.

Cocuuk Pskolojisi Acisindan Hos Sonuclar Dogurmaz.
Yapmam Asla

evlat evlatlığını bilmezse ayrılır tabi.

Herkesin anne-baba olmaması gerektiğini hatırlatan bir eylem.
Bir abla-erkek kardeş oynarken annelerinin 'abla'ya ''Çekil de oğlumu göreyim.'' demesini unutabilmiş değilim. Gel de bu kardeşlerin birbirlerini sevmelerini bekle.

Geri