Evinize gelen misafir sizden memnun olur mu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kim gelirse gelsin çok hıpralarım ben kendimi ya ne düşünüyorlar bilmiyorum ama

eve gelen yaaa sen hem bekarsin hem ev ne kadar temiz diyo
evde kimse olmuyo ya o yuzden cabuk tozlanmiyo diyorum
oysa ustunkoru toz alacak olsam bile koltuklari falan ceker dipli koseli supururum
mutfak icin de elimin lezzeti yok fakat internetten tariflere bakarak her seyi yapabiliyorum
bi tek biskuvili pudingi severek yapiyom insanlar da severek yiyo
genel anlamda memnun kaliyolar

misafirperverlik had safhadadır
biraz gelenek görenek görme ile alakalı

Tayyip han hazretleri sayesinde misafirlikte kalktı.bu pahalılıkta kim kimi eve çağırır tonla masraf

Elimden geldiğince iyi ağırlamaya çalışırım. Memnun kalmassa kendi bilir. Herkesi de memnun edemeyiz.

umduğunu değil demişler
pek şey etmeyin

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Olur olmasına da... Ben kendim bile evde çok zaman geçiren birisi değilim ve mümkünse kısa misafirlikler tercihimdir.

evime gelenler genelde kahvaltı hazırlayıp beni uyandıran, akşamları yemek hazırlayan ve temizlik yapan can ciğer dostlarım, arkadaşlarım… onları misafir gibi göremiyorum maalesefhshsd çünkü benim evime benden daha hakimler…-şaka değil-
keşke hep gelseler, yavrularım gibiler.. manit kızıyo bazen onları görünce benle ilgilenmiyon diyo…ama olsun hep gelin…. gelin ki kahvaltım, yemeğim hazır olsun… ev size kurban olsun…. ben sizden memnunum.. siz memnun olmasanız da umrumda değil canlarım….

-arkadaşlarımı köle gibi görmüyorum saçmalamayın!!?!?-

şu konu açıldıktan bir gün sonra yine misafir geldi. ne zaman gider allah bilir. otel hizmeti için bizi tercih ettiklerine göre memnundurlar diye düşünüyorum.

Eve gelen hoşlaşmadığın akraban olsa bile güler yüz datlı dil. Var o memnun olmasın ben anane orf gorenek işler geçerim.ff

Tabii çok güzel muamelem vardır tövbe estağfurıllak, bu nasıl soru ya.

evime misafir gelemeyeceği için memnun olup olmama gibi bir tatminkarlığa sahip olamayacaktır. kendi çağırdım kişi de zaten misafirim değildir.

Geri