Evinize gelen insanların neleri yapmasından hoşlanmazsınız?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
kilitli kapiyi zorlamalari. odama kacip kilitlemisim kendimi oraya ve random birisi kapimi acmaya calisiyo. ''wtf'' dedikten sonra, ''birisi varmis burada'' diyip, oturma odasina donmustu

evime gelmelerinden kxjdj hayır hayır:D bir şey gelmedi aklıma, terliklerimin giyilmesinden hoşlanmıyorum, buna sinir olurdum, kendi terliklerini kendileri getirsinler

Sadece Kübra geldiğinde mutlu oluyorum Sjsjsjs

Gözünün üstünde kaşı olması yeteri kadar rahatsız ediciyken bir de “bi çay daha içerim” demesi…

Rahatsız olabileceğim kişileri çağırmıyorum.

Ailemleyken kedimden rahatsız olan olurdu ya da çocuklarına hamur gibi oynatirlardi kovmaktan beter ettim bir tanesini.
Annemle en çok tartışma sebebimiz kedim ve misafirleriydi galiba.
Seylan vardı o zamanlar.
Kaçıp gitti o da.

yani demek istedigim su ki, benim icin ev kutsal. gelen kisiler saygili olmali/davranmali. temiz olmali/davranmali. simdi benim bazi seylerden darlandigimi bilen kucuk kardesim, gelen misafirleri inceleyip bana raporluyordu bir ara. sirf sinirleneyim diye. o da fena.

en kucuk kardesim:
thalassa abla, biri eline hapsurdu ve elini yikamadi
thalassa abla, biri parmaklariyla saclarinin arasindan gecerken, bir kac tel elinde kaldi ve onu yere atti
1672074074148.png

Plesk:Misafir gelmeleri

Benimse eşyalarımı kullanmaları, benim sürekli oturduğum yere oturmaları, tükürerek konuşmaları

Plesk:Misafir gelmeleri

Benimse eşyalarımı kullanmaları, benim sürekli oturduğum yere oturmaları, tükürerek konuşmaları
aynen, misafir gelmesi : )

iki yatak olan misafir odamız var. (burayı kapatmayı düşünüyorum) biri gidiyor biri geliyor. misafir kalıyorlar tamam iyi hoş güzel de yataklarını toplamıyorlar, odaya bir çekidüzen vermiyorlar, bir havalandırmıyorlar. otel gibi kullanıp gidiyorlar. öğretemedim bunu arkadaşlara.

bak şimdi hatırladım. sifon çekmeyen, el yıkamayan arkadaşlarımız da var. lanet olsun, o ellerle sağa sola dokunuyorlar.

aynen, misafir gelmesi : )

iki yatak olan misafir odamız var. (burayı kapatmayı düşünüyorum) biri gidiyor biri geliyor. misafir kalıyorlar tamam iyi hoş güzel de yataklarını toplamıyorlar, odaya bir çekidüzen vermiyorlar, bir havalandırmıyorlar. otel gibi kullanıp gidiyorlar. öğretemedim bunu arkadaşlara.
Kapıyı üstlerine kilitle burası düzeltilmeden havalandırılmadan çıkılmayacak de

istemediğim gelemez
sikinti yok

Geri