Evinizdeki Negatif Enerjiyi Suyla Tespit Edebilirsiniz

Konu sahibi son olarak 1276 gün önce görüldü

Bu konu üzerinde çalışmaları olan Marina Bravo'ya göre yapmanız gereken basit.

94a408f42853075795c64e5e007797c6--healing-stones-healing-crystals.jpg

Şeffaf olan herhangi bir bardağı alıyor ve bardağın 3'te birini dolduracak kadar deniz tuzu ekliyorsunuz. Sonra kalan boşluğun yarısına önce su, diğer yarısına ise beyaz sirke ekliyorsunuz.

Karışım hazır olduktan sonra tek yapmanız gereken negatif enerji olduğunu düşündüğünüz odaya bardağı koymak.

105453bffe2a3050f884aa514f0d05b7.jpg

Burada dikkat edilmesi gereken şey bardağı gizli bir noktaya koymak ve bir gün boyunca bekletmek, bardağın bu süre boyunca hiç oynatılmaması gerek. 24 saat sonunda bardağı kontrol ediyorsunuz, eğer tıpkı bıraktığınız gibiyse odada negatif enerji yok demektir.

Bunun dışında eğer bardakta baloncuk veya başka bir oluşum görüyorsanız, odada negatif enerji var demektir.

dd1c722bdc6166997b3755d9fafbcc07.jpg

Bu durumda yapmanız gerekense, bardağı bıraktığınız gibi bulana dek her gün aynı süreci yeni karışımla uygulamak. Karışım, negatif enerjiyi kendisine çekerek bir miktar temizleyecektir. Bardaktaki eski karışımı da evin dışına dökmeniz daha faydalı olacaktır.

CJ9UkXjWcAAMa6T.jpg

bf9e10daad62ca3a0ac1e89bf6e1b833--twitter.jpg

Ay ben karikatüre bayıldım :sırıt:

Ben odama tuz lambası aldım etkili olur mu acaba Aleyna hanımcığım.. .p

Özellikle EkSen'e sormak istiyorum, konuda bahsi geçen negatif enerji bildiğimiz olumsuz düşünce anlamında mı yoksa cinleri mi kastediyor?

Özellikle EkSen'e sormak istiyorum, konuda bahsi geçen negatif enerji bildiğimiz olumsuz düşünce anlamında mı yoksa cinleri mi kastediyor?

Başka bir yerde daha okumuştum bu bilgiyi .. Cinleri öyle tuzlu sirkeli suyla filan alt edemezsiniz .. Konuda bahsi geçen enerjinin de cinlerle alakası olduğunu düşünmüyorum .. Bu bizzat bizden ya da evimize gelen giden misafirlerden dökülen negatif enerjilerin birikimi olabilir ..

Bende yapicam
Kesin suyun icinde benim baş harfim cikar
Bu aralar evdekiler benden sikayetcide:anna:

Geri