Eviniz için hangi güvenlik önlemlerine sahipsiniz?

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü

Eviniz için hangi güvenlik önlemlerine sahipsiniz?

• Kapımızda normalden daha fazla kilit var

Kullanılan: 2 9.5%
  • Hiçbir güvenlik önlemi yok

Kullanılan: 6 28.6%
  • Pencerelerde demir parmaklık var

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kamera var

Kullanılan: 1 4.8%
  • Alarm sistemi var

Kullanılan: 0 0.0%
  • Güvenlik görevlisi var

• Kapıda demir parmaklık var

• Parmak izi tanıyan kilit var

• İlgilenmiyorum/Bilmiyorum

• Diğer;

Kullanılan: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
Sabah 6 ya kadar nöbetteyim sonra nöbeti anneme devrediyorum. Bir süre daha böyle devam edecek.

Anlat bakalim bunun hikayesini : ))
Hikayesi soyle;onlar giderken korkma sakin bak balta var esprisini yapmisti o gun bu gun balta duruyo orda .) Kimseyi dogramadim henuz .p

Abla kahve içmeye geldiğinde lütfen Romantik olma :) Baba yadigarınıda çantana koyma :)
Aboooo korktum senden :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Cantamda tornavida gezdiriyorum desem psikopat gozuyle bakmazsin ins bana.)

Hikayesi soyle;onlar giderken korkma sakin bak balta var esprisini yapmisti o gun bu gun balta duruyo orda .)

Cantamda tornavida gezdiriyorum desem psikopat gozuyle bakmazsin ins bana.)
Yok o normal benim belimdekilerden az :) tornavida olur ama ben Ablama şöyle güzel bir çakı göndereyim :) Eline endamına yakışacak :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Yok o normal benim belimdekilerden az :) tornavida olur ama ben Ablama şöyle güzel bir çakı göndereyim :) Eline endamına yakışacak :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Tabancan mi var senin ?.) Tornavidayi zaten baska bir amac icin kullaniyorum caki filan pek benlik seyler degil. Ben dilimle gozumle doverim .)

Heee anladım tornavidayla gevşeyenleri sıkıyosun :) bence bizim adanaya lazımsın abla... Adana gevşeklerle dolu :)

Adana da yaşasaydın o çakı sana yakışmaz ama şart der Ablama hediye ederdim :)

Eminim dilinle gözünle döveceğine :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Heee anladım tornavidayla gevşeyenleri sıkıyosun :) bence bizim adanaya lazımsın abla... Adana gevşeklerle dolu :)

Adana da yaşasaydın o çakı sana yakışmaz ama şart der Ablama hediye ederdim :)

Eminim dilinle gözünle döveceğine :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Yok aliskanlik oldu gittigim departmanlarin yaziclarini tamir ediyorum .) Kimseye bise yaptigim yok sorum es gecildi bu arada fark etmedim sanma.)

Yok aliskanlik oldu gittigim departmanlarin yaziclarini tamir ediyorum .) Kimseye bise yaptigim yok sorum es gecildi bu arada fark etmedim sanma.)

15 yaşımdan bu yana hiç düşmedi... inşallah bir gün kurtulurum ondan... nefret ediyorum ondan... Ama mecburum da ...

Oda güzelmiş ablam :) Adanaya uğrarsan benim yazıcıya da bak :)

Kendisini özel harekat sanan sitenin güvenlik görevlisi var kuş uçurtmuyor. Bloklarda güvenlik kamerası var.

Bir kilit var bir tutam da besmele ile Allah'a emanetiz.

Ben varsam güvenliğe gerek yok ...Kendi mahremimizidemi koruyamayacağız..

Bizim eve gelse de fark etmez :asd:

Evimde çift kapı kullanıyorum. Her iki kapıda da sadece içeride bulunan kilit mekanizmaları var, dış tarafta herhangi bir bir anahtar yuvası bulunmuyor bu kilitlerin. Pencereler yüksekte balkona tırmanmayı engelleyecek çelik konstrüksyon yaptırdım.

Geri