Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet, cok romantigimdir .) baba yadigari diyecem ama boyle baba yadigari mi olur dersiniz simdi siz.
Abla kahve içmeye geldiğinde lütfen Romantik olmaevet, cok romantigimdir .) baba yadigari diyecem ama boyle baba yadigari mi olur dersiniz simdi siz.
Hikayesi soyle;onlar giderken korkma sakin bak balta var esprisini yapmisti o gun bu gun balta duruyo orda .) Kimseyi dogramadim henuz .p
Anlat bakalim bunun hikayesini : ))
Abla kahve içmeye geldiğinde lütfen Romantik olmaBaba yadigarınıda çantana koyma
![]()
Aboooo korktum senden![]()
Bilgi - İnanç - Eylem
Yok o normal benim belimdekilerden az
Hikayesi soyle;onlar giderken korkma sakin bak balta var esprisini yapmisti o gun bu gun balta duruyo orda .)
Cantamda tornavida gezdiriyorum desem psikopat gozuyle bakmazsin ins bana.)
Yok o normal benim belimdekilerden aztornavida olur ama ben Ablama şöyle güzel bir çakı göndereyim
Eline endamına yakışacak
![]()
Bilgi - İnanç - Eylem
Heee anladım tornavidayla gevşeyenleri sıkıyosunbence bizim adanaya lazımsın abla... Adana gevşeklerle dolu
![]()
Adana da yaşasaydın o çakı sana yakışmaz ama şart der Ablama hediye ederdim![]()
Eminim dilinle gözünle döveceğine
Bilgi - İnanç - Eylem
Yok aliskanlik oldu gittigim departmanlarin yaziclarini tamir ediyorum .) Kimseye bise yaptigim yok sorum es gecildi bu arada fark etmedim sanma.)