Evindeki Kanepeden Yılan Çıktı!

Konu sahibi son olarak 1682 gün önce görüldü
138962_3.jpg

Michigan'da yaşayan bir kadının iki ay boyunca kullandığı kanepenin içinden yaşayan bir yılan çıktı.
Holly Wright adlı kadın ve erkek arkadaşı, Michigan'da oturdukları evin yakınında, üzerinde "bedava" yazan bir kanepe buldu. Sokakta buldukları kanepeyi alıp evlerine götüren çift koltuğu iki ay boyunca kullandı. Kitap okumak, email yazmak ve televizyon seyretmek için kullandıkları koltuk, köpeklerinin de oturmayı en sevdiği yerdi.

Ancak iki ayın sonunda birdenbire kanepenin içinden bir buçuk metrelik bir yılan çıktı. Ev sahipleri koltuklarından çıkan yılanı görünce şok oldu.

Saldırgan olmayan yılan, kanepeden çıktıktan kısa süre sonra açlıktan öldü.

Böyle haberler yüzünde hep korkar oldum :s
Bir ara da klozetten yılan çıkmış haberini okudum. İnsanın psikolojisini böyle bozmak zorundamısınız ki :T:

iyimiş sen ona yürümeyi o sana sürünmeyi öğretseymiş :kiki:
@Çikolata Manyağı

öyle yaptık zaten :D o bana güzel öğretti sürünmeyi :D sürünüyorum şarkısı eşliğinde az sürünmedik yani :D
oda kuzu kuzu geldim diyecekti ama yuruyemedi hayta bir türlü :D apartmana kaciyordu bazen hangi eve girdiySe bagirislardan hemen buluyordum :D

@Çikolata Manyağı

öyle yaptık zaten :D o bana güzel öğretti sürünmeyi :D sürünüyorum şarkısı eşliğinde az sürünmedik yani :D
oda kuzu kuzu geldim diyecekti ama yuruyemedi hayta bir türlü :D apartmana kaciyordu bazen hangi eve girdiySe bagirislardan hemen buluyordum :D

ayy tamam foruma daha fazla ilişkinizi anlatma :D huylandım yav

Bedava kanepenin içinden zararsız bir yılan çıkmış ucuz kurtulmuşlar.

Geri