Evin Küçüğü

Konu sahibi son olarak 4991 gün önce görüldü
Ne kadar büyürse büyüsün hep "küçük" damgası yiyecek olan kişidir. Bakkala, çakkala, oraya buraya gönderilmek için kullanılır hep.

evin en şımarığıdır ayrıca

En şımarık en çok ilgi gören

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence ortancaysanız daha kötü. :D
O büyük sus
O küçük sus
Offf.

her zaman olmak istediğim kişidir ama kuzenler arasında da evde de en büyük benim ne yazık ki

Kız kardeşim doğana kadar mutluydum. :PpPpP

Her zaman 'sus'un sahibi olan.

Bu benim efendim.
Biraz farkla :d ne ezildim, ne susturuldum, ne de bakkala gönderildim sanırım bu da evin tek kızı olmanın verdiği tanrıçalık ile alakalı :d

Evin küçüğü bakkala gönderilen masum çocuk değildir.Gayet de örneklendirmesi ablasına/abisine dayatılmış,burnu kaf dağında takılan,işine gelince küçük imajını koruyan,işine gelmediğinde büyüdüm ben artık diye vesvese edendir.Büyüğünden ders alması gerekirsen,kendi başına buyruk yaşamaları muhtemeldir.Bir mağdur varsa,o da abladır/abidir!
Yine de anne babanın diğer evlatlarıyla eşit tuttuğu,ama ablanın/abinin aile içinde ''en çok'' olarak ayırdığı sevgiye dahildir.

evin küçüğü olmak hem güzeldir hem zordur..
çok zorluklarını çektim .p bi yere gidilmesi gerekecek , direk olarak küçük yönlendirilir..
ne fırını biter , ne bakkalı , ne çakalı..

Kardeşimdir o olmasa ne yapardım :D babam bişi der Berkaay derim hemen onu yap berkay bunu yap masaj yap arada asilik yapıyor haklı olarak geçen buraya üye olduydu bbıraktı neyse ki :D burdan ona gökçe - naaapardım bilmeem şarkısı gönderiyorum :D

Yazık kardesime fhfjbff

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O lanet olası ekmeği almaya giden çocuk, kendi ailemi düşünecek olursam en şımartılan da o olur.

En kıymetlisidir bir dedigi iki edilmez

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri