evin dışarıdan daha soğuk olduğu zamanlara

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
girmiş bulunmaktayız hepimize hayırlı olsun [emoji25] [emoji38] [emoji38]

Bence benim icim üşüyor.

Evin ici buzhane sanki dışarı çıkınca ısınıyorum

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üniv. yıllarım.

Bizim ev hep sıcak çünkü fakir değiliz.

havalar ısınırken
olur öyle şeyler

Başlık sözlüğe açılmış ama tanım yapılabilecek bir başlık değil. Gelen yorumlar da tanım değil zaten. Bu site neden böyle karmakarışık, biraz toparlayın şuraları

Aşıklar için etki etmez.
Çünkü içlerinde hep bir ateş yanar efem.
(Yürüyen soba lsknfjg)

ısınmak için dışarı çıkıyorum.......

bu kesin öğrenci/bekar evidir. duvarlardan anlamsız bi soğuk gelirdi. bu üşüme yetmezmiş gibi kocaeli'deki öğrenci evimizin bütün duvarlarını son sene şirinler mavisine boyamıştık hatta. ev sahibine küçük bir şaka yapmak için. o sene üşüdüğüm kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. yorganla geziyorduk evde. sonra tabi mamak'ta askerken 5'te verilen kalk'lar ve sabah içtimalarıyla tanışınca, soğuk tanımım da değişti/gelişti. beterin beteri her zaman oluyormuş. deneyimledim, öğrendim.

Kıç donduran, büllük düşüren soğuklarına maruz kalmak istiyorum bekâr odamda. Yorgan soğukluğuna bağlı ses büzüşmesi yaşamak istiyorum. Şerefsiz Pike'nin üzdüğü Şakira ablamızın vaka vaka he yüü heyeee adlı şarkısındaki dansı bile ısıtmasın içimizi, öyle üşüyelim, daha üşüyelim.

73 aydır 800 derece böyle memleket mi olur her yer serinledi artık yeter be kardeşim. İsmail Türüt gibi olduk ne içtiğimizden ne yediğimizden keyif alıyoruz ya.

• Hehe
Tepkiler: ne
Pencereye hohh yapsak anlaşılırdı..

Geri