evimizdeki zombi hikayesi

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
evimizdeki zombi hikayesi

evimizdeki zombi

Bir dolunay gecesi ağabeyimin odasından çığlık çığlığa sesler geliyordu.Ağabeyimin odasına doğru koştum.Birde ne göreyim evimize bir zombi girmesin mi?Olanları anneme ve babama anlattığımda işler çığrından çıktı.Hemen evden kaçtık.İhtiyacımız olanlarıda almayı ihmal etmedik.O sıradada zombi bizi takip ediyordu.Şehrin merkezine ulaştığımızda.Prafösör Edison bize olanları anlattı ve dediki.Zombiler 13 senede bir mezarlarından uyanıp Dünya'yı işgal etmeye çalışırlar.Bunu durdurmanın tek yoluysa Ay'daki bayrağı uzay boşluğuna atmaktır ve onun yerine Türk Bayrağını koymaktır dedi.Bizde dediğini yapmak için 1 uzay gemisi kirağladık ve uzay elbisesi satın aldık.Tabi birde Türk Bayrağı aldık.Şimdi gidebilirdik ama ben biraz korkuyordum.Ağabeyim durumu farkedince bana dediki.Sakın korkma sadece Ay'a küçük bir gezi yapacağız dedi.Ağabeyimi dinledim ve cesur oldum.Osırada geri sayım başladı 5,4,3,2,1,0 ve uzaya fırladık.Ne hayet ay'a ulaştık ve bayrağı uzay boşluğuna attık.Yerinede Türk Bayrağını koyduk.Eve döndüğümüzde zombi ortalıkta yoktu.Bizde kahvaltımızı yapıp eski hayatımıza devam ettik

Geri