Sözlük evi temizletmenin 6000 lira olmasi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

kizimiz sitem etmiş ama bana normal gibi geliyor bilemedim herşey pahalı ve işini iyi yapanlar bu parayı hak ediyor bence

Benden cok daha fazlasini istediler gecen yaz gittigimde... Bize ozel tarife varmis.....

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bu fiyat dubleks yada m2 büyük evlerde normal..

Geçen gün Müge Anlı’ya temizlik işi yapan kadın gelmişti ayda 150 bin kazanıyorum demişti.. .d

• Wow
cam, dolap, koltuk falan detayli silme temizleme islerinde daha çok alıyorlar

• Beğen

kizimiz sitem etmiş ama bana normal gibi geliyor bilemedim herşey pahalı ve işini iyi yapanlar bu parayı hak ediyor bence
Serçe ne diyorsun normal mi? serçeee sana diyorum. Neeeee deme serçesin sen hıhh

• Hehe
Videodaki detayları bilmediğim için az veya çok diyemiyorum. Sigorta, yemek ulaşım dahil mi? Temizliğin kapsamı ne? Kaç metrekare ev için? Vs.

Temizliğin türüne göre fiyatlar değişiyor. Her gün gidilen rutin temizlik 1000-1500, büyük bahar temizlikleri 3000 ve fazlası oluyor.
En son böyleydi.

Bayram temizliği 2500 liraya yapılır. Sen gel ben sana 2500 lira vereyim temizliği de ben yaparım" diyenler de oldu fakat onları umursamıyorum, omların amacı belli.

Bu hayatta en sevdiğim şey eve düzenli olarak gelen temizlikçi. Gerçekten nimet, işini de iyi yapıyorsa mis.

Parası olmayan kendisi temizlesin. Birkaç ay önce bize verilen toki için 5000 ödedim. Çok güzel temizlediler valla.

Atarım o hizmetli ablayı pencereden.. Ben varken onlara ne hacet : D

Geri