Evet yeniyim

Konu sahibi son olarak 2099 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostoyevski şöyle demiş ; “Senden kaçtı, çünkü seni ne kadar çok sevdiğinin farkına vardı. Senin yanında olmaya gücü yetmedi.” Yani böyledir insanoğlu, korkar ve kaçar.
Sevgili meslektaşım Orhan BenceBey'de "sizde olmayan meziyetlerle sizi methedenlerin bir gün sizde olmayan kötülüklerle de sizi kötüleyeceğini unutmayın" der.
Bütün hikayeler iki şekilde başlarmış. ''Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir'' Şehre gelen yabancı gibiyim. Cümleten Selamlar.

Hoşgelmişsiniz efendim. Saygılar.

abi hosgeldin. sen olmadiğin zaman kimse benı bos arsaya götürmuyor.

herkes o işlere esekherif abin bakıyor diyor. müsait bir zaman benı bos bir arsaya birak

hosgeldin abi teşekkür ederım kırmadiğin ıcın

Merhaba hoş geldiniz. Ben de yeniyim, forumcu oldum artık. irc monoton gelmeye başlamıştı. Dedim ki neden benim de bir avatarım olmasın? Böyle kişisel konularımız da olacak mı bizim sahiden?

Dostoyevski şöyle demiş ; “Senden kaçtı, çünkü seni ne kadar çok sevdiğinin farkına vardı. Senin yanında olmaya gücü yetmedi.” Yani böyledir insanoğlu, korkar ve kaçar.
Sevgili meslektaşım Orhan BenceBey'de "sizde olmayan meziyetlerle sizi methedenlerin bir gün sizde olmayan kötülüklerle de sizi kötüleyeceğini unutmayın" der.
Bütün hikayeler iki şekilde başlarmış. ''Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir'' Şehre gelen yabancı gibiyim. Cümleten Selamlar.

Hoş geldin sevgili esekherif! Özledik seni.:)
Yeni yılın kutlu olsun, dönmene sevindim.

"Düşmanın yoksa bu hayatta hiç başarılı olmadın demektir." Che

Hoş geldin Mustafa abiciğim.
Ne iyi ettin de geldin. Özlemiştik seni , daim olursun umarım : )

Hoşgeldin abi beh!
Ne iyi ettin.Bir daha gitmemelisin.
Bu aralar @X 'in açtığı konular ne güzel sonuçlar veriyor. =)

Hoş geldin sevgili esekherif! Özledik seni.:)
Yeni yılın kutlu olsun, dönmene sevindim.

"Düşmanın yoksa bu hayatta hiç başarılı olmadın demektir." Che

Che Guevara’da aslen Çorumludur. Bir takım hukuki sorunlardan dolayı Küba’ya yerleşmek zorunda kalmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri