"EVET"mi Canim.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaman göstericek bakalım düşüncelerim yanlış mı değil mi inşallah hayırlısı olur osmanlı yıkıldıkdan sonra hiç hayırlı gün olmadı hep kan vahşet savaş

Sanki Osmanlı döneminde yaşamış gibi konuşuyorsun
Allah aşkına Osmanlı zamanındakiler ne yapıyorlardı anlatsana biraz ?

Sanki Osmanlı döneminde yaşamış gibi konuşuyorsun
Allah aşkına Osmanlı zamanındakiler ne yapıyorlardı anlatsana biraz ?

oku
26938886738954728765.jpg

Eveti hayırı bırakn gençler. Hep birlikte ebemizinkini tersten göreceğiz. Kaderimiz bu. İstediğiniz olacak. Hatta bunu hızlandırmak için hep beraber el atıp %104 ile geçirelim eveti. Sonra size bol gelen bana harar(çuval) gelir. Ben istediğim an bi avrupa ülkesinden oturma izni alacak durumdayım. Bakalım padişahlık hayal ettiğiniz gibi miymiş. Yaşar öğrenirsiniz artık

aynı durumdayım + vatandaşlık ta alıyorum.

karesi beyliği
Yahu birader sen bu kitapları okusan bu halde olmazdın,kusura bakma yani :D
Her lafın kopyala-yapıştır gelmişsin burda millete kitap tavsiyesinde bulunuyorsun geç bu ayakları .

Cumhuriyete bok atıyorsun ya diyorsun kurulduğu günden beri kan savaş gözyaşı ben de sana diyorum Osmanlı döneminde ne yapılıyordu bir iki örnek versene madem bu kadar kitabı okumuşsun :D

[YOUTUBE]a1f572Wol8s[/YOUTUBE] bu video neden hayır dediğimiz sizin neye evet dediğinizin Özeti

karesi beyliği
Yahu birader sen bu kitapları okusan bu halde olmazdın,kusura bakma yani :D
Her lafın kopyala-yapıştır gelmişsin burda millete kitap tavsiyesinde bulunuyorsun geç bu ayakları .

Cumhuriyete bok atıyorsun ya diyorsun kurulduğu günden beri kan savaş gözyaşı ben de sana diyorum Osmanlı döneminde ne yapılıyordu bir iki örnek versene madem bu kadar kitabı okumuşsun :D

osmanlı zamanında kudusun emniyetini bir çavuş onbaşı sağlıyordu şimdi kan gövdeyi götürüyor osmanlı zamanında ortadoğu emniyet içindeydi şimdi kan gövdeyi götürüyor osmanlı kuzey afrikayı en az 300 yıl yönetti hızur içindeydi şimdi kan vahşet göz yaşı osmanlı zamanında aç kalan kurtların bile karınlarını doyuruyorlardı bunun için vakıf vardı yoldaki köpeklerin kuşların karınlarını doyurmak için vakıflar vardı yılda birkaç kere cinayet işlenirdi şimdi hergün defalarca işleniyor

osmanlı zamanında kudusun emniyetini bir çavuş onbaşı sağlıyordu şimdi kan gövdeyi götürüyor osmanlı zamanında ortadoğu emniyet içindeydi şimdi kan gövdeyi götürüyor osmanlı kuzey afrikayı en az 300 yıl yönetti hızur içindeydi şimdi kan vahşet göz yaşı

624 yıl egemenliğini sürdüren bir Devleti 2 cümle ile çok güzel özetlemişsin bravo(!)
Kadir Mısıroğlu'yla bir akrabalığınız felan var mı ?

624 yıl egemenliğini sürdüren bir Devleti 2 cümle ile çok güzel özetlemişsin bravo(!)
Kadir Mısıroğlu'yla bir akrabalığınız felan var mı ?
türk efendi oyum tarafsızdı şimdi evete geçti siz böyle milleti ötekeleştirmeye devam edin tayyibi hiç sevmem ama sizin gibi insanları ötekeleştiren insaNLARA İNAT OYUMU EVET KULLANICAM EVDEKİLERE DE EVET KULLANDIRACAM SİZİN GİBİ İNSANLARIN YANINDA DEĞİL EVETÇİLERİN YANINDA OLURUM OSMANLIYA LAF EDENLERİN DEĞİL SEVENLERİN YANINDA OLURUM HAYIR DİYENLER SENİN GİBİ OSMANLI DÜŞMANIYSA OYUMU EVET KULLANICAM OSMANLIYA DÜŞMAN OLANLAR HAYIR DİYORSA OYUM EVETTİR AKPYE OY VERMİYORDUM BU SEFER VERİCEM EVDEKİLERE VERDİRECEM RAHATLADIN MI

624 yıl egemenliğini sürdüren bir devleti 2 cümle ile çok güzel özetlemişsin bravo(!)
kadir mısıroğlu'yla bir akrabalığınız felan var mı ?

tayyip erdoğan başkan olsun sizin gibi osmanlı düşmanlarının canına okusun sizde burda bağırın durun akpye oy vermeyenleri bile zorluyorsunuz yüzde 60la iktidara gelsin burda böğürün başka yaptığınız yok siz osmanlıya islama laf söyledikçe millet akpye koşturuyor ne yapsınlar siz iktidara gelseniz sizin gibi düşünmeyenleri kesersiniz burda bile akplileri hatta akpye oy vermeyen türk islam ülkücülerini rahatsız ediyorsunuz size ne milletin oyundan

türk efendi oyum tarafsızdı şimdi evete geçti siz böyle milleti ötekeleştirmeye devam edin tayyibi hiç sevmem ama sizin gibi insanları ötekeleştiren insaNLARA İNAT OYUMU EVET KULLANICAM EVDEKİLERE DE EVET KULLANDIRACAM SİZİN GİBİ İNSANLARIN YANINDA DEĞİL EVETÇİLERİN YANINDA OLURUM OSMANLIYA LAF EDENLERİN DEĞİL SEVENLERİN YANINDA OLURUM HAYIR DİYENLER SENİN GİBİ OSMANLI DÜŞMANIYSA OYUMU EVET KULLANICAM OSMANLIYA DÜŞMAN OLANLAR HAYIR DİYORSA OYUM EVETTİR AKPYE OY VERMİYORDUM BU SEFER VERİCEM EVDEKİLERE VERDİRECEM RAHATLADIN MI

Çokta şeyimdeydi .
Evet vermeyenin amokachi !

karesi beyliği
Delikanlı ol o Türkeş in resmini sil imzandan !
O imzana Erdoğan ın resmini koymazsan birkez daha amokachi !

Delikanlı ol bekliyorum .

Tam konuya yorum yazacaktım ki yine kişiselleşmiş konu, vazgeçtim.

karesi beyliği sen neden insanlari alintiladiktan sonra bas harfleriyle oynayip nick i kucuk yaziyorsun. Bu nasil bir takindir.

[mentıon=10207]karesi beyliği[/mentıon]
delikanlı ol o türkeş in resmini sil imzandan !
O imzana erdoğan ın resmini koymazsan birkez daha amokachi !

Delikanlı ol bekliyorum .

bizim teşkilatta evet diyor rahatladın mı bizim başkan da evet diyor siz ötekeleştirmeye devam edin

senin gibi düşünenler osmanlıya düşmansa oyumu evet kullanıcam tayyibe sevmem ama senin gibi düşünenlere inat evet vericem devam et insanları fikirleri ötekeleştir devam et

Sen eğer akp li değilsen bi Türkiye suratıma tükürsün .
Ben adamın ciğerini bilirim lan . Düzenbaz herif bu foruma girdiğinden beri yakından takip ediyorum.
Ülkücü görünümlü bir ak kurtsun .

Birinin erkek olduğunu nerden anlarsınız ?
Cinsel organın dan değil .
Sözlerinden anlaşılır erkek olup olmadığı .
Erkek ol azıcık .
Sende şeref haysiyet varsa Türkeş in resmini kaldırırsın .
16 yıllık akp döneminde yerel ve genel seçimlerde akp ye oyunu vermemişsen ben de bir şey bilmiyorum.
Gelmiş burda ülkücülük oynama arap sevicisi seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri