Evet-Hayir propagandasi yapan Arkadas...

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Arkadas derken, "eleman" anlaminda degil yani. Gercekten can ciger arkadaslarimiz, komsularimiz, hatta akrabalarimiz.
Hatirlayalim, sosyal medyada neleri gördük. TC bilmem ne, Capulcu bilmem ne, Serefsiz diyen bile oldu kendine ( Bahceliye inat).

Siyasileri anliyoruz. Büyük bir yaris icindeler. Milyonlarca lira secim kampanyalari icin aliyorlar, secilince de milyonlarcayi yiyorlar ömür boyu.
Size noluyor canlarim cigerlerim?
Zamani gelince "Kapali Bölme"ye gir oyunu ver cik.
Oylarin ÖZELINDIR senin. Bugün Sosyal medyada siir, mani oylamalari bile gizli yapilirken, sen neden Profil resimlerine Evet-Hayir reklami yapistirip kendine düsman kazanirsin?
Düsman olmasa bile antipati yada bir soguma olmaz mi?
Sabah bir haber aldim. Ardasin biri Whatsapp profilinde Oyunun rengini paslasmis, bunu gören 3 yillik Patronu siyasi görüsüne ters oldugu icin ona cikis vermis.
Sen orada propaganda yaptin diye kac kisi oyunun rengini degistirecek?
Degdi mi ?

Haklısın bu tür muhabbetlerden uzak durmaya çalışıyorum sadece referandum değil uzun zamandır herhangi bir siyasi içerik paylaşmıyorum yapanlara da yorum yapmıyorum böyle kafam rahat herkesin 1 oyu var kime verirse versin

Yanlış olan kişinin meşru sınırlarda görüşünü ifade etmesi değil, patronun ona çıkış vermesi. Bunu anladığında doğru tepkiyi vereceksin.

Yönetenlerin seçebilmemiz için sunduğu seçeneklerden birini seçtiğimiz için işimizden olmamız komik. Hayır diyen terörist ise hayır seçeneğinin seçilmesine fırsat vermek teröre imkan sunmaktır. Dolayısıyla yönetenler yeniden teröre çanak tutuyor anlamına gelir. Mazallah böyle düşünmek istemem.

Sen neden bangır bangır bağırıyorsun? Bir de bunu açıkla.

evetçilerde var yahu propagandanın dibine vuranlar ama yemin ederim forumda Sherlock ve Edlmaster'den chpnin haberi olsa durun olumm ne yapıyonuzzz ya der o biçim.
Ak partide ibadeth için ya dur gözünü seviyim sen yanlış anlamışsın der.

evetçilerde var yahu propagandanın dibine vuranlar ama yemin ederim forumda Sherlock ve Edlmaster'den chpnin haberi olsa durun olumm ne yapıyonuzzz ya der o biçim.

Forumlardan bahsetmedim aslinda. Direk kontagimiz olan kisilere yönelik yapilan mahalle baskisindan bahsettim.
Benim, burada herkes Evet diyecegimi tahmin edebilir, siyasi görüs belirtilebilir bunda sorun yok.
Lakin O, bu, su kim ki? Tanimam etmem, yolda görsem selam vermem.
Burasi Paylasim platformu, Siyasi haberler, siirler, fotograflar , fikirler paylasilmasi icin kurulmus zaten.

Herkes fikrini belirtmekte, savunmakta özgürdür. Tıpkı sizin canlarınız ciğerleriniz komşularınız gibi.
Sorun fikrini özgürce savunanda değil, buna katlanamayıp onu kovan patrondadır.
Birgün bu perspektifte olaylara yaklaşırsak, kavgalarımız bitecektir.
Şunu unutmayalım ki, susan bir millet - kabullenen bir millet bazılarının işine gelecektir.
Karşı duyduğum her fikirde konuşmaya devam edeceğim. Ama;
Saygı duymayı bilmeli...

teyze oğularından biri taban ağır ülkücü diğeri ağır ak partili birbirlerini kesmemeleri sülalecek dua ediyoruz

Yapanlar aksi bir görüşe tahammül de edebilseler keşke zira kendi görüşü dışındakileri yaftalayan, savunmaya geçildiği zaman ise sinirlenen insanlar ciddi anlamda sorunlu bana göre. Buna benzer bir olay yüzünden amcamın oğlunu sildiğim doğrudur. :D Çekilmiyorlar ciddi anlamda sıkıyor bir zaman sonra.

Herkes fikrini belirtmekte, savunmakta özgürdür. Tıpkı sizin canlarınız ciğerleriniz komşularınız gibi.
Sorun fikrini özgürce savunanda değil, buna katlanamayıp onu kovan patrondadır.
Birgün bu perspektifte olaylara yaklaşırsak, kavgalarımız bitecektir.
Şunu unutmayalım ki, susan bir millet - kabullenen bir millet bazılarının işine gelecektir.
Karşı duyduğum her fikirde konuşmaya devam edeceğim. Ama;
Saygı duymayı bilmeli...

Fikir savunmasina kimse birsey demedi. Konuyu carpitmayin.
Ben PROPAGANDA dan bahsettim. Sen eveti, abin hayiri destekliyor ise, ve sen Wsapptan Sürekli Abi nasilsin diyip onun gözüne EVET yazili profil fotonu sokuyorsan o abi sana düsman olur. uzaklasir, sogur...
Neden oy verilirken perdenin arkasina gidilip kimsenin göremeyecegi bir sekilde oy veriliyor?
Bunun cevabini anlayabilirsen, konuda neden bahsettigimi de anlayabilirsin.

Sen beni yanlış anlamışsın.)

Ben PROPAGANDA dan bahsettim. Sen eveti, abin hayiri destekliyor ise, ve sen Wsapptan Sürekli Abi nasilsin diyip onun gözüne EVET yazili profil fotonu sokuyorsan o abi sana düsman olur. uzaklasir, sogur...
Neden oy verilirken perdenin arkasina gidilip kimsenin göremeyecegi bir sekilde oy veriliyor?

Herkesin fikir savunma şekli farklıdır. Ben gözüne sokarak vazzap profilimi değiştiririm, sen perde arkasından gizlice oyunu kullanıp forumda fikrini belirtirsin.
Senin bahsettiğin şeyler benim çevremde olmuyor demekki senin çevrende genel bir sıkıntı var.
Zira konuda patronun kovma örneğini verdin. Bende bunu doğru bulmadım.

Herkesin fikir savunma şekli farklıdır. Ben gözüne sokarak vazzap profilimi değiştiririm, sen perde arkasından gizlice oyunu kullanıp forumda fikrini belirtirsin.
Senin bahsettiğin şeyler benim çevremde olmuyor demekki senin çevrende genel bir sıkıntı var.
Zira konuda patronun kovma örneğini verdin. Bende bunu doğru bulmadım.

Herkes yerini bilecek. Siyasetçi propagandasını yapacak, halk oyunu verecek.
Bak kanal d den seninki kovulmuş. Kovan da Kovulan da Senin gibi Hayırcı.
Bişey biliyoruz da konuşuyoruz. Böyle herkes nispet yapar gibi gizli oyunu paylaşır ise, seyreyle gümbürtüyü

Daha mecliste oylama aşamasında açık saçık oy kullanan AKP'li vekilleri herkes hatırlıyordur. Anayasaya göre tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı EVET propagandası yaparken de aynı tepkiyi koymanızı bekliyoruz. Dürüstlükten dem vurmadan önce kendi yaptıklarınızı görünüz.

Bişey biliyoruz da konuşuyoruz. Böyle herkes nispet yapar gibi gizli oyunu paylaşır ise, seyreyle gümbürtüyü

Arkadaşımızın paylaştığı yalan haberler bilgiden sayılmıyor.

Siyaset iğrenç değil aslında. Siyaset yaparken iğrençleşen hazımsızlar iğrenç. Milletin egemenliğine saygısız olanlar iğrenç.
Sandık sonuçlarına göre uygulanan prosedürlere karşı çıkanlar iğrenç

Koca Türkiye Cumhuriyeti'ni eşkıya ile bir cemaate boyun büktürüp 14 sene ülkeyi yönetip suçunu CHP'ye atmakta aynı derece iğrenç oluyor. Çözüm sürecini başlatıp PKK ile ölen gençlerin kanı üzerinden pazarlığı yapan AKP ama suçlu olan CHP oldu. Cemaate devleti veren AKP ama suçlu ilan edilen yine CHP oldu. Ekonomi rezalet ama suçlu CHP oluyor.

Ben propaganda yapmam ama hayırcıları sevmem evet deyin demeye çalışırken bile propaganda yaptığınızın farkında olmamanız ne acı bir durum, daha acısı ise bunun farkında olmayışınız.

Benim bir oyum var onu kullanacağım gerisi ne demiş umrumda olmaz

O konuyla ilgili olan yorumumu o konuya yaparım, burada konumuz irfan değirmenci veya hayır evet propagandası değil saygı. Ben evet'lere saygı duyuyorum, sen istediğin kadar evet'i bana savunabilirsin. Okurum, anlamaya çalışırım. Karşı gelirse bana karşı fikrimi savunurum..
Ama senin gibin (?) evetçiler bunu yapabilir mi ondan şüpheliyim.
Saygı duymayı öğren önce.. İnsanlar istediği şeyin propagandasını yapabilir, savunabilir, tartışabilir.
Yeter ki üslup bilelim, konulardan sapmayalım..
Bunu yapabilcek misin?
Sanmıyorum..

Geri