Evet evet bence güzel yaptım

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sanatsal Resimler
Konu sahibi son olarak 1735 gün önce görüldü
6rDjvv.jpg

:dyg::dyg:​

Ne hünerli parmaklarım varmış benim :D
Bu gidişle daha iyilerini yaparım :u3:

kirk yillik gasteciyim boyle kurye gormedim.

Abaris bisey diyim mi.

Kızın yüzü hariç çok güzel olmuş :tatlı:

Bir iki tane çizim tuttorial'ı izlesen yüzü çok daha güzel çizersin, hem elin zamanla alışır.
Ayrıca yüzün orantısız oluşunu bir tarz haline de getirebilirsin bu da bir seçenek, yapanlar var, ilgi çekici oluyor.
Doğrusu gazete fikri çok hoşuma gitti, emeğine sağlık; başlangıç için asla kötü değil ve kötü olsaydı bile eğer seni mutlu ediyorsa yapmalısın bence.
Devamını da görmek isterim eğer çizmeye devam edersen :)

bence cok guzel yapmissin. kiskandim cunku ben hic yapamam :(

Çok teşekkür ederim Sezen :cici:
dene bence yaparsınn,bende yapamıyordum cnm :u1:

Bir iki tane çizim tuttorial'ı izlesen yüzü çok daha güzel çizersin, hem elin zamanla alışır.
Ayrıca yüzün orantısız oluşunu bir tarz haline de getirebilirsin bu da bir seçenek, yapanlar var, ilgi çekici oluyor.
Doğrusu gazete fikri çok hoşuma gitti, emeğine sağlık; başlangıç için asla kötü değil ve kötü olsaydı bile eğer seni mutlu ediyorsa yapmalısın bence.
Devamını da görmek isterim eğer çizmeye devam edersen :)

Kesinlikle izliyecem tşkkürler öneriniz için :cici:
çok gzl olmasada çizdiğinde ortaya birşey çıkınca mutlu oluyorsun,çizdikçe eklerim cnm :)

Vay bayıldım yakında resim galerini açarsın

Resim sanatında hiçbir vasfı olmayan bana göre oldukça güzel bir çalışma olmuş, emeğine sağlık. :)

Gayet başarılı olmuş devam etmelisin .Evet evet bence de güzel yapmışsın=)

Valla tebrikler.benimde çok istediğim birşey bu kara kalem çalışması ama beceremem sanırım.emek verip uğraşmışsın,sakın bırakma devam devam.gazete olyıda harika bir düşünce tebrikler.ben bunu nasıl öğrencem ya :)

Tam bir Julie Kennedy olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim. Evet evet, şu avatardaki.

Marifetli hatun başka oluyor :benmi:

Yok bee Tuncay marifetli bir hatun değilim,kendimce birşeyler karaladım :)

Abaris gercekden guzel yapiyosun ins birgun bende ;p

İnşallah cnm :cici:

olm resimdeki kız bruno alves'e benzemiyo mu nan?

Kız kardeşni yaptım ondan benziyor hatem zaten :D

Gayet başarılı olmuş devam etmelisin .Evet evet bence de güzel yapmışsın=)

Ben bu güzell övgülerle devam ederim,çok sağol canım :cici:

Valla tebrikler.benimde çok istediğim birşey bu kara kalem çalışması ama beceremem sanırım.emek verip uğraşmışsın,sakın bırakma devam devam.gazete olyıda harika bir düşünce tebrikler.ben bunu nasıl öğrencem ya :)

Divine Heart çok teşekkür ederim güzel yorumun için :cici:
dene becerirsin, insan istedikden sonra başaramıyacağı birşey yok,kendine güven bu konuda :)

Geri