Evet bana dert oldu!

Konu sahibi son olarak 436 gün önce görüldü
Başlığı atarlı koyayım da meraktan girin, hitim artsın.
Şimdi az önce Stocksu ve Enchanting ile sohbet ederken bir anda saçma birkaç şey aklıma geldi ve dert ettim diye anlattım, onlar da sağolsun kendi saçma dertlerini anlatınca dedim ki bunu konu açalım. Kendine saçma şeyleri dert edinen milyonlarca insan olalım ve kucaklaşalım.

Evet özetle hayatınız boyunca belki bir döneminde belki hala kendinize dert edip, aklınızı kurcalayan en saçma şey neydi?
Ben kendimden bir örnek vereyim de ilham olsun.

Bu dizilerdeki oyuncuların giydiği kıyafetlere biliyoruz ki markalar sponsor oluyor ama fakirlerin giydiği kıyafetler hep aşağılanıyor ve "ııyyy pazar malı" deniyor. Peki bu fakirlerin giydikleri kıyafetler sponsorlara mı ait yoksa gerçekten pazar malı mı? Markaya aitse çünkü resmen dava açılır ama pazara aitse de pazarcıya da ayıp değil mi?
Bu dert beni özellikle Feriha'dan beri yer bitirir.

Haydi sohbete...
Her dertten sonra "allah başka dert vermesin" demeyi ihmal etmiyoruz. <3

NOT: Böyle bi konu varsa lütfen birleştirir misiniz? Ben var mı yok mu diye bakacak kadar profesyonel değilim, öptüm.

Peki melo laf diziden açılmışken söyleyim... bu dizilerdeki oyuncular neden hiç tuvalete gitmiyor...
terle mi atıyorlar vücutlarından,bak şu an.. evet şu an aklıma geldi.. ben de bunu dert edindim...
Birde makyajlarıyla uyanmalarına sinir oluyorum.. yatmadan o makyaj temizlenmediği için 40’a geldiklerinde tanıyamıyoruz....

Bu bir nevi "filmde ki suclu gercekten niye hapse girmiyor " gibi bir soru olmus.

Peki melo laf diziden açılmışken söyleyim... bu dizilerdeki oyuncular neden hiç tuvalete gitmiyor...
terle mi atıyorlar vücutlarından,bak şu an.. evet şu an aklıma geldi.. ben de bunu dert edindim...
Birde makyajlarıyla uyanmalarına sinir oluyorum.. yatmadan o makyaj temizlenmediği için 40’a geldiklerinde tanıyamıyoruz....

ben bir tek çocuklar duymasın'daki havuç'un gittiğini hatırlıyorum, bir de med cezir'de mert asım serez gidip çıkamıyordu, cırcır oluyordu...
onun dışında hepsi prens ve prenses...
başak dizer'i arayayım da ben bu kıyafet olayını sorayım, ben markamın aşağılanmasını istemezdim...

Ekşi sözlükte bunun için buton var.

Makarna. Uykularım kaçmıştı; makarnaya neden makarna demişler diye düşünmekten. :((((((((

cidden açmış asjdfsd.

ya aşırı saçma gelebilir ama ben de bi ara alfabeyle bozmuştum kafayı asdasfghf şöyle; mesela neden a harfine a diyoruz da b demiyoruz diye ciddi ciddi düşünüyordum. uykusuz geceler geçirdiğimi söyleyemicem tabii ama böyle ara ara aklıma takılır dururdu hep. harflerin okunuşlarını değiştirip kelimeleri öyle okumaya çalışınca, çevre baskısıyla bu dertten kurtuldum sjkdfsdf şu an mutluyum…. tşk

-

bir yaşıma daha girdim Lena hn. oyuncular tuvalete de mi gidiyolarmış? ben onların hiç böyle ihtiyaçları yok sanıyordum.........

işte o butona basmak için buraya saçma dertlerinizi yazmanız lazım ki, gidip butonlayalım.
hem senin konu yürüsün, hem benim, aşk olsun dostlar, şurada 32 yıllık forum hayatımda açtığım 5. konu.
az destek...

yok ya latife ediyoruz işte boş boş , sen davanda haklısın.

cidden açmış asjdfsd.

ya aşırı saçma gelebilir ama ben de bi ara alfabeyle bozmuştum kafayı asdasfghf şöyle; mesela neden a harfine a diyoruz da b demiyoruz diye ciddi ciddi düşünüyordum. uykusuz geceler geçirdiğimi söyleyemicem tabii ama böyle ara ara aklıma takılır dururdu hep. harflerin okunuşlarını değiştirip kelimeleri öyle okumaya çalışınca, çevre baskısıyla bu dertten kurtuldum sjkdfsdf şu an mutluyum…. tşk

-

bir yaşıma daha girdim Lena hn. oyuncular tuvalete de mi gidiyolarmış? ben onların hiç böyle ihtiyaçları yok sanıyordum.........

Ben de neden gitmediklerini merak ediyordum, terle attıklarını falan düşünüyordum... demek ki öyle ihtiyaçları yokmuş... çok mantıklı geldi bana şu an bu söylediğiniz Enc bey......

Konuyu iki kez okudum. Sonra gözüm pencereye ilişti ve dedim ki;

Neden Alex'e jübile yapılmadi?

olsun hepimiz birden sevinebiliriz, göğe bakalım... teşkurler black metalci bey.

yaaaa bana öle demesene yaaa
tony-tony-chopper_738960.png

Geri