Everest (2015)

Konu sahibi son olarak 965 gün önce görüldü
543377.jpg

Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2015

Yönetmen: Baltasar Kormákur

Senarist: William Nicholson , Simon Beaufoy

Tür: Macera, Dram, Gerilim

Süre: 121 dk.

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Keira Knightley, Robin Wright, Martin Henderson, Sam Worthington, Jason Clarke, Josh Brolin, Elizabeth Debicki, Clive Standen, Tom Goodman-Hill

Konu: Everest'e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur. 1996 yılında Everest'te meydana gelen gerçek bir hikayeden konusunu alan filmin yönetmeni Baltasar Kormákur. Filmin başrollerini ise Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes ve Jason Clarke gibi ünlü isimler paylaşıyor.

[YOUTUBE]dOHS-mxn0RQ[/YOUTUBE]​

işte beklediğim film kesinlikle izlenmeli

Muhteşem oyunculuk ve ağır bir drama. Keşke film arası olmasaydı dediğim bir filmdi. Ve filmin sonunda senaryoya konu olan insanların fotoğraflarını görünce çok üzüldüm. Acaba sarah ta filmi izlemiş midir ? Diye düşündüm..

Beklemediğim kadar ağır bir filmdi. Filmin ilk yarısında esnemeler arka arkaya gelmeye başlamıştı. İkinci yarısında biraz daha hareketlendi film ve izlenmeye başladı. Ama beklentilerimin altında kaldı ne yazık ki.

Ben en çok şu vakitsizlik içinde bu filmin çıkıp benim bunu kaçırmış olduğuma üzülüyorum .henüz izleyemedim artık nete düşmesini bekleyeceğim.

Geri