Eve Misafir Gelince Burçlar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Alakası yok eve misafir geldi ise memnun etmek için herşeyi yaparım kaçmam. Aramadan gelen insanlara tepki gösteririm kimse kafasına göre gelmesin

Misafirin kim olduğuna bağlı olarak değişkenlik gösterir

şu a misafir ağırlayamam
yazın gelsin

Ben izleyemiyorum ama , ne dio ,s

Misafir sevmem. Yani pervane olmam ve yetinememeyi düşünme dışında, sevmem.

Bir gün Hz. Ali için evine gelen misafirlere kötü davranıyor diye dedikodu çıkıyor. Bu da Hz. Ömer'in kulağına gidiyor. Bilorsunuz herkesin terazisi şaşar, Hz. Ömer'in şaşmaz.

Bir gün gidiyor misafirliğe. Kısa keseyim aydın abası olsun, her şey dört dörtlük. Çıkarken, Ya Ali diyor, yumuşak a ile diyor, ben sana misafir oldum ama sen bana kötü davranmadın, yüzünde kızgınlık görmedim. Evine gelene kötü davranıyormuşsun.

Ya Ömer diyor, yumuşak a ile diyor, sen geldin, nereye buyurduysam oturdun, ne versem yedin, ne versem içtin, bak sana cübbeni verdim sırtına aldın, hiç ses etmedin.

O diğer gelenler izin vermiyor ki, ben onlara hizmet edeyim?
Sen bırak Ya Ali diyorlar, yumuşak a ile, dur Ya Ali diyorlar, yumuşak a ile.

Bana gelene ben hizmet etmek isterim.

diyor.
dedi.
buyurdu.

...

Misafire hizmet, muhteşem bir şeydir. Bırakın da edelim.

bir gün teraziyi gömmeseler içleri rahat etmez şu burç yorumu paylaşanlar
naptık kardeşim size

Misafiri de alır evden kaçarım. Dışarıda yemek ,çay, kahve, tatlı ısmarlarım.Hizmet sektörü aç mı kalsın ? 😂

Annemlerde isem evet. Kalabalik sevmiyorum uyku cokuyor. :d
Evime gelen olursa bu mumkun degil tabii ki. Ictenlikle severek hizmet ederim.

Yaya bak yine jfjd Hayır hayır. Ben kendim olarak cevap vereyim… Ben birkaç istisna dışında aile bireylerim ve yakın dostlarımı evimde misafir ederim. Onlarla olmaktan da büyük keyif alırım. (bunun dışında misafir sevmem) Darlayan bir ev sahibi değilimdir, şunu ye, şunu giy, ne yapalım, şunu ister misin vs bende yoktur. Rahatımdır, evime gelen de rahat hisseder. İçinde yaşayanların enerjisinin evin atmosferine ve enerjisine yansıdığına inanırım, evimiz de bizim gibi rahattır:d

Geri