Eve Kız Atmak.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkekler aralarında gururla övgüyle bahsettiği çoğu yalan abartı palavradan ibaret şeyler çok iyi bişey yapmış gibi anlatmak

Magrifet yapıyorlar sanki

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:asd: genel de anlatanların çoğu yaşamamıştır böyle birşeyi. yaşayanlardan duyduklarını başkasına pazarlayıp ortam da artist görünmek istiyordur. hayatının derinine inerseniz ezik olduğunu ve ortamlar da saydı duyulmayan biri olduğunu anlarsınız :cigara: saygılar

Öyleleri çok etrafımda işte geçen bir kız gördüm kız güldü bana bakıştık belliki istiyor filan numarasını aldım evine çağırdı yada evime geldi Falan fistan iş kendi akrabasına geldi mi namuslu kesilirler

gel ya şiii şapşal kız, film izleyeceğiz tabi ki, evet evet romantik komedi sonunda oğlan kızı mıncıklıyor ama romantik tabi

Bir tane profesör vardı üniversitede. Erkek milletine inanmayın. Elinizi tutar öptü diye anlatır, öper yatağa attım diye anlatır. Güvenmeyin derdi. O geldi aklıma. Profesör de erkekti.

Bu forumdan kaç kişi eve kız attı acaba

Ev şart değil araba sinema x : ormanlık

Oho ben evde kizlarla fişne suyu icerken kim napsin erkekleri durdun durdun bumu geldi aklina

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet. Bir de genelde diyince erkeklerin de seni eve attığı anlamı çıkabiliyor dişlek beycim. :p
Türkçe işte lastik gibi ne tarafa çekersen o yöne gidiyor. :p

Of selulit gibisiniz.
Insan kurtulmak istiyor sizden,medeni uçgur avcıları.

Evet. Bir de genelde diyince erkeklerin de seni eve attığı anlamı çıkabiliyor dişlek beycim. [emoji14]
Türkçe işte lastik gibi ne tarafa çekersen o yöne gidiyor. :p
Genelde kizlar beni eve atar onun haricinde ben kizlari eve atarim manasini cikarmaniz lazimken boyle sacma sapan bir sunum hazirlamaniz çok rororo bence.
Tamam kucukken tursil ictin anladik bari buraya yansitma
Dbsjisis , cok pis laf soktum.

Genelde kizlar beni eve atar onun haricinde ben kizlari eve atarim manasini cikarmaniz lazimken boyle sacma sapan bir sunum hazirlamaniz çok rororo bence.
Tamam kucukken tursil ictin anladik bari buraya yansitma
Dbsjisis , cok pis laf soktum.

Laf sokabilirsin ben kâle almadığım sürece hiçbir anlam ifade etmiyor. Thug life mıydı neydi ondan yaptım galiba. Şlflfmmflfmf

Laf sokabilirsin ben kâle almadığım sürece hiçbir anlam ifade etmiyor. Thug life mıydı neydi ondan yaptım galiba. Şlflfmmflfmf
Daha naptigini bilmiyor , püüüü.
Bide boyle cayillerle muhattap oluyorum ona yanarim.

Bak thug layf bu işte fjsikd.

[YOUTUBE]VaUtUdGGc5Q[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri