Eve gelen misafirlerin yanında oturmamak ayıp mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
yani bi hoşgeldiniz denmeli çok oturmak istemiyorsanızda
az işim var dışarı çıkmam lazım gibisinden türlü bahaneler uydurabilirsiniz tabiki

Yok hiç sevmem misafiri oldum olasi. Suandada evime kimseyi kabul etmiyorum ev özel ya café de oturun

Şayet amaçları duvarları görmek değilse ayıp elbette.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
1) gelenlerin arasında yaşıtın biri varsa el mahkum oturursun
2) gelenler nadiren gelen ve çok yakın olmayan kimselerse yarım saat kadar oturur, vazifeyi anaya babaya devredersin
3) gelenler nadiren gelen ama aileden birileriyse muhtemelen bütün akşam oturacaklardır, o yüzden arada odana kaçsan da mümkün mertebe oturursun
4) gelen sık gelen kişilerdense (ayda 1-2 kez) şöyle bi görünürsün
5) gelen daha da sık gelen kişilerdense (gün aşırı) görünmesen de olur

evliysen ve kendi evinse hepsi iptal; oturursun.

Bok işi mi var başkasının benim evimde.

• Hımm
Ben hep ayakta kalip hizmet ederim alsjhekehbjj

• Kahkaha
Kusura bakmayın ama misafir yani bu kapıyı açmış içeri almışsın yanında oturmamak saçma olur sanırım

Oturalım oturmasına da hizmeti kim yapacak ? Oturunca da iyi ağırlanmadık diye trip atıyorlar ilginç insan oğlu o yüzden orta yolu bulmak lazım. :)

kapi caldigi gibi odamiza kacanlardaniz. en son ne zaman ''hos geldiniz'' dedigimi bile hatirlamiyorum :' ayip denen bir sey varsa, bu konuda butun ayiplari islemisimdir
ps: annem kendi misafirleriyle kendi ilgileniyor. thnx mommie.

Son düzenleme:
oturmaya gelmek ne
git evinde otur

Misafir bana değil anneme geliyorsa 5dk görünüp sonra odama geçerim şu zamana kadar da ayıplandığımı düşünmüyorum… ayıpladıkları halde tekrar geliyorlarsa da zaten karakterleri yoktur daha çok umrumda olmaz kxjxkdkdkx

Benim ev arkadaslara zaten, hani bir felaket, yangin felan oldugunda, toplama merkezine üşüşülür ya, öyle bir toplama kampi haline geliyor.
Toplama kampi da biraz fasist bir kavram oldu ama resmen böyle hisediyorum..
Bir tesisatlar eksik..telsiz felan gibi seyler.
Ileride bitirilecek isleri benim evde planlariz genelde.
Laptoplara yakilan elektrik parasini alicam artik.
Yetti gayri.

değildir oturma odasına gidilir bir güzel kafa dinlenilir dinlenilebilirse tabi
bi rahat bırakılmaz gelsene seni soruyorlar felan denilir

Misafir severim ama isterim ki hiç gelmesinler. Misafir dediğimiz olgu, uzaktan sevilmesi gereken bir olgudur.

Misafir evde yalnız bırakıp çıkalım. Misafir seni görmeye geliyorsa, seni tanıyor. Senin tanıdığın sa, sen ilgileneceksin. Sen kimseye gitmiyorsan sana da bir süre sonra kimse gelmez.

kızlar hiç
misafirliğe de gelmiyorsunuz

Geri