Eve geldiniz kapıda böyle bir manzara, ne yapardınız?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
icses:
''oh fockin' hell. n'oldu acaba, n'apiyorlar burada. kesin evi batirdilar, odama girdiler, tuvalete sictilar, lavobaya burunlariyla firtfirt ceken 10 kadin-erkek oldu abdest alirken, herkes her yere dokundu, oturdu, belki bir yeri kirdi, kesin bulasiklar birikti ve yemek artiklari var ve gunun sonunda huzurlu huzurlu evlerine geri donecek olan misafirler, butun pisligi bize birakip, geceye kadar yikamakla, silmekle, temizlemekle mesgul olacagimi umursamayip benim huzurumun icine ettiler. canavarlar.''

1699975495417.png

Bir an sinirlenirim geri dönmeden önce ayakkabılara şöyle sağlam bir tekme atarım dağıtırım orayı :D

İmkansız bir durum.:)

Eşek gibi içeri gireceğim şu soğukta nere gideyim allasen

Direkt migren tutar… kalabalıktan hiç haz almıyorum ya…

ayakkabılarımı içeri almayı unuttuğumda, bizim dairenin önü bu....

Moderatör tarafında düzenlendi:
hepsi aynı numara ayakkabı gibi gözlemledim, birileri belli ki yazlık-kışlık ayıklayıp “ama şunu da şurada giyerim belki” dediği için hiçbir şeyi atamamış ve çekerken aslında zırlıyor… bravo aynştayn.
not: ayakçı değilim.
not: bacakçı da değilim.

belki de suriye vatandaşlığına geçiş kutlamasıdır… ne bileyim. çıkıyorum konudan. hepsi de çirkin…

Hepsini karıştırıp kaçacaksın. Arasınlar dursunlar eşlerini

herkes ortamın kalabalıklığından bahsedip kaçmak istemiş ama demek ki kişide ne çağırıştırıyorsa onu düşünüyor.
ya mutlu bir sebepten dolayı bu kadar kalabalıktır ki bunu önceden biliriz ya da kötü bir durumdur ki ben babamı kaybettiğimde en son bu kadar kalabalığı görmüştüm. önce şöyle bir tedirgin olurum, idrak etmeye çalışırım. sonra da annemi ararım.

Ayakkabıların hepsi yatak odasında.

Sülale gelmiş herhalde derim ki bu ayakkabilar benim sülalenin 100 de 5 ine yeter anca.

Geri