Eve geç gelince ailenizin tepkisi ne olur?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

Eve geç gelince ailenizin tepkisi ne olur?

• Geç kalmama ailem birşey demiyor .

Kullanılan: 5 71.4%
  • Nerede kaldın çok merak ettik

Kullanılan: 1 14.3%
  • Hoşgeldiniz efendim niye geldiniz sokaklarda yatıya kalsaydınız

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hiç geç kalmadım bu zamana kadar

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
Ailem nerede olduğumu biliyor olur zaten gelir alırlar beni bir şey de demezler

Evlenmeden önce zaten yıllardır ailemden ayrı yaşıyordum. Sosyal yaşamı hareketli bir insan olarak da eve geç geldiğim çok oluyordu, ailemle ayrı şehirlerdeyiz ve bu durumda dahi anneme, gece şurada bir programım var derdim; çünkü annem evhamlı bir kadın ve annemi meraklandırıp onu kaygılandırmak hiç istemezdim. Hesap veriyormuşum gibi gelmedi hiç valla, canımdır o benim.

Bizim ailede izin alma olayı yok hiç. Baba faktörü olmadığından glb....
Haber verilir yalnızca çok fazla bir gecikme durumu varsa,haber verilmeyen bir gecikme olmuşsa da genelde pek konusu geçmiyor evde de saat çok fark etmişse öncesinde arıyorlar zaten...

babama ilk defa eve geç geldiğimde mesaj attım, yanımda tanımadığım bir adam var gecenin bir vakti beni eve götüreceğini söylüyor n'apacağım çabuk beni al diye...
kızım kocan o senin şov yapma ve kendi evinize gidiyorsunuz yine de geçe kalmışsınız dikkatlice eve gidin dedi....

Artık 30 yasındayım guys. Gec gelmek icin bi enerji lazım artık o da yok bnde. Gec geldiğimde de bizimkiler uyumus oluyor..

daha evden çıkmadan annem, geç kalma diye 61616 kez tembihlediğinden, geç kalmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum..................
enişte seni acil kaçırmalı ya. bak çok acil hşgjdjd ben rahatlayacam yemin ederim. gece seni çıkarıp ayşe teyzeye selfie atacağım bak kızınla gecelere akıyoz diye hlfjdjsj

Gün içinde annem 1907 kez arıyor, yetmiyor ablama da bir kolaçan ettiriyor, sonra kızkardeşim instadan dürtüyor. Akşama gerek kalmıyor zaten. Babam pek karışmaz.

Geri