Eve geç gelince ailenizin tepkisi ne olur?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

• Geç kalmama ailem birşey demiyor .

Kullanılan: 5 71.4%
  • Nerede kaldın çok merak ettik

Kullanılan: 1 14.3%
  • Hoşgeldiniz efendim niye geldiniz sokaklarda yatıya kalsaydınız

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hiç geç kalmadım bu zamana kadar

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

Bu yaşımdayım memlekete gittiğimde arkadaşlarla vakit geçirirken annem halen merak eder ve yengeme arattırır. Nerdesin, geç kalma der. Geç kalınca da 'Niye merak ettiriyorsun. Niye geç geliyorsun'' derler. Ve bu gayet sahiplenici bir ailem olduğunu gösteriyor. :)

Ailemden ayrı yasıyorum ben.

Heber verirsem sorun olmuyor.
Eğer ki vermezsem annem balkondan içeri girmez gelene kadar ve bir ton laf sayar.:liv:

avrupa yakası'nda çalışıp anadolu yakası'nda oturduğum için eve erken gittiğimde daha çok tepki çekiyorum. xd

• Beğen
Tepkiler: NF.
bi sonraki durak meciğdiğyekööy

Geldiğimde uyuyo oluyorlar , sizinkiler sanırım gece kuşu veya geç saatlerimiz farklı asdfsdf

Haberli geç kalıyorum.. Çok abartmadığım için negatif bir tepki vermiyorlar..

Bir şey demiyorlar. İstediğim saatte girip istediğim saatte çıkıyorum.

Kim ne diycek yetkili mercii benim .p

Benden üst makam yok :O

hoşgeldin diyor daha ne desjn

Haber verdiysem muhtemelen babam bekliyo olur, geldiğimi görmeden yatamıyor :d
Eğer vermediysem ne olur bilmiyorum çünkü daha önce hiç haber vermeden geciktiğim olmadı ben ana kuzusuyumdur, net saat veririm geç olacaksa bile :d

baba evinde bir tek izin alıp gittiğim zamanlarda oda bir haftayı geçmeyecekse kalırım. bir ay yada daha uzun süreli bile gitsem ev kiralarım.

o bir haftada da gece üçe kadar gelmessek ararlar kapının sürgüsünü çekecez gelme derler

Osman Ünlü Hoca tadındaki babam, "İyi erken geldin..." dedi bugün, sizin geçinizle benim geçim aynı değil maalesef. Geç saat dediğin 03:47 sularıdır. Mahcup olursun, "biraz geç kaldım" dersin kapıdan girince, gider yatarsın.

“ezan okununca evde ol” diyorlar ben de evde oluyorum.. lakin yatsı ezanı mı sabah ezanı mı onu söylemiyorlar ben de tutturamıyorum tatsızlık yaşanıyo.. çığlıklar yardım çığlıkları :d

hiçbir zaman böyle bir problemim olmadı…..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ailemle yasamiyorum, yasadigim dönemde de nerede oldugumu ne zaman gelecegimi bilirlerdi istedigim saatte eve giderdim
Genelde Hedi ile oluruz o da eve birakir zaten arabayla

Geri