Eve Fare Girmesi

Konu sahibi son olarak 3771 gün önce görüldü
Sinir bozucu bir şeydir.Fare kapanı ,fare zehiri, fare yapıştırıcı gibi alet edevatlarla yakalanır. Fare görünmüşse süpürgeyle de yakalanma ihtimali vardır ama zordur.Ancak ne olursa olsun o fare yakalanmalıdır yakalanana kadar evin hanımı rahat vermez insana eve girmesi istenen şeyler arasında son sıralarda yer alır :D

eyvah yandık demek artık bu farelr çok akıllı kapanlada yakalanmıyor. Fare üremeden çabucak yakalanmalıdır yoksa evde ne varsa kemirir pis bir hayvandır sonuçta :)

Annem kalp atakları yaşar :D:D
Ben eski apartmanımızın boşluğunda oynaşan iki fare görmüştüm ve sürekli kaşar peyniri ekmek ufağı işte elime ne geçerse apartman boşluğuna atıyordum beslensinler diye :D:D:d
Nerden bilirim bunların çok çabuk ürediğini ben bunları beslerken birde baktımki 2 tane kabile olmuş apartmanı istila etmiş :D:D:D Yönetici havalara hopluyordu :D:D annemden yediğim dayaktan bahsetmek istemiyorum :D şimdi ne zaman fare görsem kafamda bi terlik sızısı hissediyorum o kaa :D

Annem kalp atakları yaşar :D:D
Ben eski apartmanımızın boşluğunda oynaşan iki fare görmüştüm ve sürekli kaşar peyniri ekmek ufağı işte elime ne geçerse apartman boşluğuna atıyordum beslensinler diye :D:D:d
Nerden bilirim bunların çok çabuk ürediğini ben bunları beslerken birde baktımki 2 tane kabile olmuş apartmanı istila etmiş :D:D:D Yönetici havalara hopluyordu :D:D annemden yediğim dayaktan bahsetmek istemiyorum :D şimdi ne zaman fare görsem kafamda bi terlik sızısı hissediyorum o kaa :D

delimisin kızım sen onları 18 ay besleseydin 1 milyon fare olmuştu şimdiye kadar :D onlar çok hızlı ürüyor ve 8 9 tane bir doğumdan düşün :D

delimisin kızım sen onları 18 ay besleseydin 1 milyon fare olmuştu şimdiye kadar :D onlar çok hızlı ürüyor ve 8 9 tane bir doğumdan düşün :D

Ne bilim bee ilkokul 4e gidiyodum 2 tanelerdi kabile olmuşlardı işte :D:D:D:D:D
Delimiyim casti ben :D:D:D

o fare yi o evde bırakıp o eve asla girmeyeceğim zamandır.

Evde evcil hayvan yetiştirmenin başlangıcıdır tıkırtıları bir müddet sonra size ninni gibi bile gelebilir..

Taşınma hazırlıkları yaptığımız 1 hafta içinde deneyimlediğim kadarıyla biz fareden korkmuyormuşuz ailecek, o da bizden korkmuyordu gerçi, umarım yeni ev sahipleri ona iyi bakıyordur. :/

Erzincan da öğrencilik yıllarımda arkadaşlarla kaldığımız evde malesef çok vardı :/ Yapışkanlı kapanlar kuruyorduk yakalanan fareyi tutup atıyorduk ama malesef bitmiyorlardı geniş bi sülalelerdi en sonunda dayanamayıp biz çıktık başka eve.

kucukken bir keresinde fare gormusdum evde yemek alip besliyordum :) sonra gercekleri ogrendim :)

Evde hem fare fobisi hat safhada olan birisi, hem de bu tür olayları hiç takmayan birisi varsa daha da çekilmez bir durum olan vakadır.

Geri