Eve dadanan karıncalar.

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Genel itibari ile ekmeğinin peşinde olan, çalışkan, öz verili, etliye sütlüye karışmayan hayvancıklardır. Eve dadandığı vakit ev sahibinin sert müdahalelerine maruz kalırlar. Musluğun ucundaki hortumla toma misali su fışkırtmalar, zehirli deterjanlarla kimyasal müdahaleler, nefes yolu ile üfleyerek intihara teşebbüs ettirmeler, elbezi ile çer çöp misali silmeler.

Halbuki onlar akşam evinde bekleyen bebelerine bir aş götürmek için, kolonilerinin bekası uğruna zorlu yolları aşarak ekmeğinin peşine düşen emektar hayvanlar. Lütfen karıncalara sahip çıkalım. Onlar için tezgahımızdaki ekmek kırıntılarını silmeyelim, pencerenin önüne şeker bırakalım.

Mutfaktaki karıncaları yok ettikten sonra içimi bir üzüntü kaplamıyor değil ,ocaklarına ateş salmışım gibi hissediyorum ,aile bireylerinin ağıt yaktığını bile düşünüyorum . :D
az önce bir kısım daha karınca yok ettim fıs fıssh çamaşır sulu karışımım ile ahahha .:D pişman değilim şuan.

neyse çok uzattım ,karıncaları icitmiyorsansanız kutluyorum sizi. (ohoo sözlükmüş ya .:S )

Karincaya aciyipta karafatmaya zerre kadar acumayan insanlarin celiskisini gorurum karincayla ilgili muhabbetlerde.. hangisi daha az canlı

Uzmanlar uyarıyor boş işlerle uğraşmayın ki karıncalar kendileri gitmek isterseler giderler

ilk kimyasal deneyimi bu canlılar üzerinde denedim yuvalarını kuruttum.. soylarını kırdım.
ama sonra çok üzüldüm bir vicdan tuttu dedim aslında ev büyüktü birlikte yaşardık, neyse işte öyle.

Arkadaşlar çamaşır suyu dökmeyin çamaşır suyunun kokusuna daha beter geliyorlarmıs :p

Komando dediğimiz cinsleri vardır gece çimlerde otururkene bacaklarıma çıkar aş sandıkları kıllarımı kopartırlar :(

limondan kacan kabileyle karpuza gelenin aynisi oldugu soylentilerinin yanı sıra, ekmegin icinden çıktıklarında o yemegi zehir etme kapasiteleri mecazi anlamda var.

Bana elleşmedikleri, görünmedikleri sürece sıkıntı yok. Sonra tüm gün kaşınıyorum. :/ Öldürmeyin yazıktır giriş yerlerine limon bırakın bir daha gelmiyorlar.

Gelişine tuz dökmek lazım , karınca dua sı ile karıştırmamalı

Geri