Eve Ayakkabı ile Girilirmi?

Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü
Eve Ayakkabı ile girilir mi? Evde Sürekli Ayakkabı ile yaşanır mı?​

Hiç hijyenik değil. Yani benim yaşam koşullarıma uygun değil. Evden şoförüm gelip almıyor, şirkete götürmüyor, asansörle bilmem kaç kat çıkmıyorum, günde kaç kere temizlendiği sayılamayan yerlerde yürümüyorum falan. Ben doğa insanıyım ben yapamam, yapanlara sözüm yok tercih meselesi..

Sokakta çıplak ayakla geziyormuyuz ?

Ayağında ayakkabıyla girersen kafanda terlikle çıkarsın. Tsk

Girilmez , kim temizleyecek o evi :@

Aslında bilinen bi yanlış şudur; insanlar evine ayakkabı ile girebilir. Arabasindan indikten sonra temiz bi lokantaya girer, dışarda wc girmez, alışverişini sokskta yapmaz ve arabada Hijyenik bezlerle ayakkabısını silerse olur.
Ben hiç görmedim ki çamurlu ayakkabı ile evde dolaşılsın.

Hea bizim eve gelince daha kapının önünde terlikler uzatılır ki çorap ile eve girilmez.

Girilmez tabiikii de o ne öyle akşama kadar fink fink gezdiğin ayakkabı ile birde eve gir olduu.

örfümüzde böyle birşey yok olmaz tabıkı ..

Senin o ayakkabilar ile nereye girip ciktigin belli olsa bile , nereye girip ciktigi belli olmayan insanlarin dolastigi yerlerde dolasiyorsun. :cici: Her gün hali mi sileceksin. Ayakkabi ile dolasilan evde sahsen ben yasayamam. Takintiliyim ki en fenasindan. (:

bu tuvalet terliğiyle evin içinde dolaşmak gibi bir şeydir.
Sokaklar isterse hipoyla yıkanmış olsun, yine ayakkabıyla eve girmeye karşıyım.

Batılı bir gelenektir ve evde namaz kılınıp kılınmadığıyla yakından alakalıdır.

Namaz kilinan bir yerin temiz olmasi lazimdir ki bu yuzden girilmez. Sonra evde coluk cocuk var hic hijyenik degil. Bütün gün nerelere bastigin belli degil, evdeki güzelim halilari kim silecek. Ayrica rahat bir milletiz, koltuga uzaniriz, bagdas kurup otururuz sürekli ayakkabiyi cikarmakla mi ugrasicaz? Zor isler, en iyisi cikarim gitsin.

Biz evde ayakkabıyla geziyoruz gayet konforlu bence :D

evde ayakkabiyla geziceksek disarda ne giycez

Bizde eve ayakkabı ile girilmez.Terlik giyersin.

Geri