Evden eve nakliyat

Konu sahibi son olarak 3361 gün önce görüldü
"Nakliyat firması seçerken nelere dikkat edilmeli.." diye sorn naklytçıya denk gelmemeye dkkt edlmeli
bari link fln atıp reklm ypydın

Amaç reklam yapmak değil. Nakliyat sektöründe en büyük sorun olan, Korsan ve resmi firmaların insanlar tarafından ayırt edilesini sağlamak amaçlı sizin değerli yorumlarınızı almaktı. Bu sayede insanların bilinçlenmesi için faydalı bir forum sayfası oluşturabiliriz diye düşündüm.

Amaç reklam yapmak değil. Nakliyat sektöründe en büyük sorun olan, Korsan ve resmi firmaların insanlar tarafından ayırt edilesini sağlamak amaçlı sizin değerli yorumlarınızı almaktı. Bu sayede insanların bilinçlenmesi için faydalı bir forum sayfası oluşturabiliriz diye düşündüm.

blli ki bu işle mşglsün nye dkkt edlmesi gerktğni de sen yazablrsn
nickle bğlntı kurarrk bari reklm ypsydn dedm
form syfsı olştrma konsna gelnce bnm bi fydm olmz da konu kldkça blki dğr üyelr bşylr yazr

aleyna bu konuda haklısın. Fakat sektörel anlamda oldukça sıkıntılı dönemler geçiren bir iş sahasındayız. Forumsal.net sitesinden alacağımız bir backlinkle hayatımız toz pembe ilerlemiyor ne yazık ki. Amaç firmamızın tanıtımını yapmaktansa, kişilerin korsan nakliyat firmasını nasıl ayırt ettikleri ile ilgili gelen yorumlara bakmak ve değerlendirmek bizler için daha faydalı olacaktır.
Bu konu hakkında bizler bilgi verebiliriz. Fakat öncelikli olarak insanların düşüncelerini tespit etmek ve bunun üzerine bu konu hakkında yorumlarımızı katarak cevaplar sunmak daha sağlıklı ve aydınlatıcı olacaktır.
Konuyla alakalı ilginden dolayı teşekkür ederim...

aleyna bu konuda haklısın. Fakat sektörel anlamda oldukça sıkıntılı dönemler geçiren bir iş sahasındayız. Forumsal.net sitesinden alacağımız bir backlinkle hayatımız toz pembe ilerlemiyor ne yazık ki. Amaç firmamızın tanıtımını yapmaktansa, kişilerin korsan nakliyat firmasını nasıl ayırt ettikleri ile ilgili gelen yorumlara bakmak ve değerlendirmek bizler için daha faydalı olacaktır.
Bu konu hakkında bizler bilgi verebiliriz. Fakat öncelikli olarak insanların düşüncelerini tespit etmek ve bunun üzerine bu konu hakkında yorumlarımızı katarak cevaplar sunmak daha sağlıklı ve aydınlatıcı olacaktır.
Konuyla alakalı ilginden dolayı teşekkür ederim...

sektr olark her alan skntıda malesf. e tbi rklam da nerye kadr. bilgilnme konusna gelnce, çoğu insn bilnçlenmeyi deil cebnden çıkack olan parayı düşnr kfa yorar.
eşyalrı taşyan insnlarn gece ağrılrdan yatamadklrı aklıma gelp düşndükçe bu bilgler benm içn geçrsz sayılyor.
senn rklam amçlı yzdğını düşünrek konuya kaynk yaptm. konuya pek ilgm yok ama sabrla kibrca anltmya çalştğn içn ben teşkkr ederm

Valla korsan morsan bilmem. Hepsi karslı. Hatta digorlu. Referans önemli. Daha önce iş vermiş bi arkadaştan telefonunu aldığım elemanlara ev taşıttım. Çok iyi fiyata çok iyi iş çıkarttılar. Ben de anlaştığımızdan fazla para verdim. Aynı ay içinde iki kişiye önerdim. Onlar da çok memnun kaldılar. İki kardeş iki amca çocuğu çalışıyorlar. Korsan morsan bilmem ben. Adamlar salla pati iş yapmıyor. Her zaman kazanır.

Geri