Evdekilere Aldığınız şeylerin fiyatlarını söylerken daha düşük söylüyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Ne güzel dertleriniz var.
Insan gipta ediyor.

Annem babam sadece paranı lüzumsuz şeylere harcama diye öğütler onun dışında bunu ne kadara aldın niye çok para verdin vs. demezler. Fakat tabii aldığım her şey onlar için lüzumsuzdur, çünkü 60 yaş üstü iki insan için en önemli şey nedir?

Bilemediniz: S A L Ç A !

Ya arkadaş, sürekli salça alıyoruz ya, evde hep bir salça muhabbeti dönüyor, sürekli bir biber salçası ve domates salçasının azalması ve yerine acilen takviye yapılması görüşülüyor, görüşme salonda gerçekleştiriliyor, benim odayla bitişik, duyabiliyorum, gizlice plan yapıyorlar ama bilmiyorlar ki ben yan odada onları EFBİYAY taktikleriyle dinliyorum...

Salça, peynir, zeytin, nar ekşisi, zeytinyağı... Sürekli bunlar alınıyor, sürekli kilolarca. Kim yiyor bunları bu kadar anlamıyorum ki.

Şu an peynir alıyoruz mesela kaç kilo alınacağı bu sabah son kez mutfakta görüşülecek ve bir karara bağlanacaktı, gidince öğrenecem.

Aksine yüksek söyleyip prim yapmalı

Cimri.netten fiyatına bakıp söylüyorum yoksa başımın etini yer pahalı almışsın diye..

Denizli'de bir yer var Avrupa pazarı diye oraya gittim gezerken gözüme erişti onur ve şeref vardı, onları merak ettim incelemek amacıyla aldım, poşete koydum Daha minibüse binmeden kayboldu iyi mi?

Denizli'de bir yer var Avrupa pazarı diye oraya gittim gezerken gözüme erişti onur ve şeref vardı, onları merak ettim incelemek amacıyla aldım, poşete koydum Daha minibüse binmeden kayboldu iyi mi?
Evet evet önce ben de şaşırdım ama sonra anladım demek ki Avrupa'da Şeref ve onur'da satılık, pazarlarda satılıyor. Bu şeref ve Onur kelimesi de bir aldatmacıymış yok hükmünde.!

ben harcıyorum zaten
genelde hatırlamıyorum derim

Geri