Evdeki Küçük Kelebeklerden Nasıl Kurtulurum?

Konu sahibi son olarak 570 gün önce görüldü
Yaa annemler yok 1 aydır evde bir poşet menengiç tohumu vardı bir baktım kelebekler çoğalıyor sonunda menengiçlerin kurtlandığını gördüm malesef:liv:
Poşeti attım kapları yıkadım ama hala kelebekler var 1 hafta olacak nereye yumurtladılar bunlar nasıl kurtulacağım sizce:benmi:

bir çiçek vardı adı aklıma gelmedi onu koyunca sinek kelebek felan girmiyor

Yaa annemler yok 1 aydır evde bir poşet menengiç tohumu vardı bir baktım kelebekler çoğalıyor sonunda menengiçlerin kurtlandığını gördüm malesef:liv:
Poşeti attım kapları yıkadım ama hala kelebekler var 1 hafta olacak nereye yumurtladılar bunlar nasıl kurtulacağım sizce:benmi:

Raid ile öldürmeye gerek yok. Belki en son çare olarak düşünebilirsin.
Ayrıca bütün bakliyat, kuru yemiş tipi yiyecekleri kapalı tutman gerekir.
Eğer kurtlandığını gördüğün bakliyat vb ürünler varsa direkt olarak çöpe atmanı tavsiye ederim. Çünkü kolay kolay temizlenemiyor.

Çok ta korkulacak bir durum değil bence. Sadece dediğim gibi fasülye, tohum, fındık, fıstık, un gibi şeyleri açıkta bırakmamak gerekiyor.

Düzeltme: Kelebek değil güve. :)

Raid ile öldürmeye gerek yok. Belki en son çare olarak düşünebilirsin.
Ayrıca bütün bakliyat, kuru yemiş tipi yiyecekleri kapalı tutman gerekir.
Eğer kurtlandığını gördüğün bakliyat vb ürünler varsa direkt olarak çöpe atmanı tavsiye ederim. Çünkü kolay kolay temizlenemiyor.

Çok ta korkulacak bir durum değil bence. Sadece dediğim gibi fasülye, tohum, fındık, fıstık, un gibi şeyleri açıkta bırakmamak gerekiyor.

Düzeltme: Kelebek değil güve. :)

Kelebek gibiler :p
Kurtlananı attık diğer herşeyi dondurucuya attım temizledim de ama hala uçuyorlar :T:

Geri