Evde yılan beslemek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
aha, iste bu benim arkadasim. ben kizin hamile oldugunu sanmistim, meger evine yilan almisti. "kizlar size bir sey diyecegim" diye her cumleye basladiginda, acaba simdi n'apti, n'apacak diye aklimdan geciyo. imkani olsa evinde aslan besleyecek insanlar bunlar

aha, iste bu benim arkadasim. ben kizin hamile oldugunu sanmistim, meger evine yilan almisti. "kizlar size bir sey diyecegim" diye her cumleye basladiginda, acaba simdi n'apti, n'apacak diye aklimdan geciyo. imkani olsa evinde aslan besleyecek insanlar bunlar
Ben evinde aslan beslemeyi herkesin hayali sanıyordum :(

Eski bir iş arkadaşım bekliyordu evinde.
Onun için ayrı otantik bir oda yapmıştı.
Yiyeceği için de özel dondurulmuş fare gibi besinler sipariş ediyormuş.
Çocuğun dondurucusu fare ile doluymuş.

• Korkunç
Tepkiler: ne
Var. Kırsalda, dağda, yaylada, köyde tabiki var. Çocukken yaylaya çıkardık taşa, kayaya sıkışan çok yılan kurtardım ama küçük ya da en fazla 1 m. boylarında olurdu ve zararsızlardı ama alıpta koynumuzda besledik mi cıx. Diyeceğim o ki evet var.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Var. Kırsalda, dağda, yaylada, köyde tabiki var. Çocukken yaylaya çıkardık taşa, kayaya sıkışan çok yılan kurtardım ama küçük ya da en fazla 1 m. boylarında olurdu ve zararsızlardı ama alıpta koynumuzda besledik mi cıx. Diyeceğim o ki evet var.
Yilani kurtarmak sadece sen yaparsın bunu zaten büyüyünce yiyecekti seni arıyor dikkat et ahah

Geri