aegishjalmur
Platin Üye
Evet büyüyünce rahat yiyemiyordu, tercihen 7-8 haftalık…yanlış hatırlamıyorsam yavru hamster veriyordu. öyle bir kötü.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet büyüyünce rahat yiyemiyordu, tercihen 7-8 haftalık…yanlış hatırlamıyorsam yavru hamster veriyordu. öyle bir kötü.
Ne oluyooooo skljskBazen sadece hayvan da olmuyor evdeki
Sence ne demek istedim orada hadi bakalım ? ;dNe oluyooooo skljsk
Valla anlaamadımmSence ne demek istedim orada hadi bakalım ? ;d
Evde yıllarca yaşadığın kişide olabiliyor hani, keşke beni tek seferde anlayan biri olsa ;dValla anlaamadımm
Ben evinde aslan beslemeyi herkesin hayali sanıyordumaha, iste bu benim arkadasim. ben kizin hamile oldugunu sanmistim, meger evine yilan almisti. "kizlar size bir sey diyecegim" diye her cumleye basladiginda, acaba simdi n'apti, n'apacak diye aklimdan geciyo. imkani olsa evinde aslan besleyecek insanlar bunlar
Evet evde piton ya da anaconda beslerse bırak sahibini evi bile yiyebilir.Cidden bunu yapan varmı ? Çünkü vefa yada sahibine şefkat beslemediklerini biliyoruz. Her an av gibi sahibini de yiyebilir bence
Sizin oralarda varmı yılan canlı büyük bir yilan görmedim hiç bir şehirdeEvet evde piton ya da anaconda beslerse bırak sahibini evi bile yiyebilir.
Yilani kurtarmak sadece sen yaparsın bunu zaten büyüyünce yiyecekti seni arıyor dikkat et ahahVar. Kırsalda, dağda, yaylada, köyde tabiki var. Çocukken yaylaya çıkardık taşa, kayaya sıkışan çok yılan kurtardım ama küçük ya da en fazla 1 m. boylarında olurdu ve zararsızlardı ama alıpta koynumuzda besledik mi cıx. Diyeceğim o ki evet var.