Evde Yapabileceğiniz Kolay Saç Modelleri

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Hoşlarmış denicem :)

tumblr_mjangr4jmK1rl9wsdo1_500.jpg

image.jpg

İkincisi güzelmiş.

Örgü güzelmiş hea :D

Çok uzun değil saçlarım ama yapılabilir bunlar
fakat mesele yaptıktan sonrası saçlarınız benimkiler gibi ince telli ise kördüğüm olursunuz :T:

Ben yapamam. Neden? Çünkü uzamıyor bu saçlar. :icon_yillarcaezildi

Çok uzun değil saçlarım ama yapılabilir bunlar
fakat mesele yaptıktan sonrası saçlarınız benimkiler gibi ince telli ise kördüğüm olursunuz :T:

Ayni konudan dertliyiz sacim uzun ama dalga ve biraz da kivircik olduguna cikiyor yukariya kisa duruyor :hih: bide ince telli dedigin gibi ikincisini deneyecegim belki olmaz Hos olsa da aliskiniz kivircik kismindan yeni birsey olmaz :karaoke:

benim saçlarım pırasa gibi düz :T:

1 numarayı yapabilen varsa aynı şekilde fotoğraf paylaşsın bi bakıyım :/

1 numarayı yapabilen varsa aynı şekilde fotoğraf paylaşsın bi bakıyım :/

evet bence paylaşsınlar bende meraklandım :o

Bunun neresi kolay Alice??? Ben hayatta beceremem bunu.:p

evet bence paylaşsınlar bende meraklandım :o

Senin yok mu :/

Bunun neresi kolay Alice??? Ben hayatta beceremem bunu.:p

Ikincisi kolay bence :cici: ilki bana da karisik geldi biraz da ama cok güzel Toka alicagina yap saclarinla :kiki:

Burdakiler kadar uzun değil saçlarım bir de beceremem sanırım :T:

Saçla oynamayı hiç sevmem yapamam muhtemelen =) ilki güzel diğerini pek beğenmedim pek sevmem o tarzı.

Burdakiler kadar uzun değil saçlarım bir de beceremem sanırım :T:

Belki olurdu :o

Bir kac örnek daha ;

basit-saç-modelleri.jpg

Evde-Yapılabilecek-Pratik-Saç-Modelleri-321.jpg

image6dabd.jpg

imagea4b03.jpg

large.jpg

Örgü modeli çok güzelmiş ama benim saçlar kıvırcık. anca yandan örgü oluyo o da çok kötü oluyo :(

Örgü modeli çok güzelmiş ama benim saçlar kıvırcık. anca yandan örgü oluyo o da çok kötü oluyo :(

Ah güzelim bunlar düz saclar icin hep örnek verilmis..seninkisi kivircik daha bilem sahane :cici:.. Yada ben cok seviyorum :kiki:
Simdi düzgün saclilara sorsan senin gibi isterler sacini..seninkisi dogal güzellik bunlara hic ihtiyac yok :cici:
ama tabi insan degisiklikler ariyor benim de az biraz kivircigim var ve arada bir düz yaptirmaya giderim öyle de merak ediyor insan nasil gözükürüm diye öyle degisiklikler dene Illa bu modelleri istiyorsan da düz yaptirman sart gibim :cici:

Bir kac örnekler daha ;

542279_420618631315343_984071733_n.jpg

4O7kwyKcmI0.jpg

Oyuncak gibi oynamışlar saçlarla..: ))

Geri