Evde tek başınızayken yaptığınız saçmalıklar?

Konu sahibi son olarak 1062 gün önce görüldü
Evde tek başımıza kaldığımızda can sıkıntısından bazı saçmalıklar yaparız eveeet hadi şimdi onları itiraf edin de biraz eğlenelim ;d

Mesela ben yüksek sesle şarkı söylerim ya da saçma sapan yüz ifadeleriyle dolu fotoğraflar çeker arkadaşlarıma atarım ;d ya da yüksek sesle müzik açıp ağzımı oynatarak kendim söylüyormuş gibi taklit ederim :utan:

Aynanin karşına geçip dans ederim :)))))
(Yüzünü kapatma emojisi)

Ergenken her ortalama turk erkegi Arifin manchester’a attigi golu aramistir evde yalnizken.

Ben genelde 2K oynuyorum, mala baglayarak.

Cocukluk ve ergenlik dönemlerinde Çaykovski opera kuğu balesi ve findikkiran rüyalara uçma balesi gösterisi sundugum gunlerim olmuştu. skfjfh Zarafetim ve naifligimin o günlere dayanıp taa bugünlere geldiği doğrudur. akdjfjhsf Hoş annem bu durumdan hiç memnun değildi. Ne zaman bale yapmaya kalksam annem terlikleriyle müdahele ediyordu. Odadan odaya kuğu gibi sekdikçe ben annem çıldırıyordu. Ksjfhsldkjf Eee kolay degil tabi kızının delirdigini düşünmesi. Annem çıldırınca ben gülme kirizlerine giriyordum :D işte öyle böyle o günlerden bu günlere balerin olamayarak geldim. skdjdgjhk

Şimdilerde yapmaktan en keyif aldığım saçmalıklar ise kendi kendimle dalga geçiyor olabilmem.. Kendi kendimi güldürüp eğlendirebilmem.. en guzel vakitlerimi kendi kendimle geçiriyor olabilmem. Yaşasın canim kendim!

temizlik yapıyordum bir sıra her oda için kendimi mükafatlandırıyordum şimdi ise karpuz gibi yatıyorum!
Not : Evimi pislik götürmüyor.

Tek yaşadığım için yaptıgım sacmalık yok :) Normal yaşıyorum

Forumsalcılar gelsin de evde yaptıkları şeyleri söylesin TEKKEN 7.

tek yaşıyorum ve sapına kadar saçmalıyorum kjdsa

dans ettiğim olur evet

dhskh ya çık bu konudan
burnunu karıştıranlar bir adım öne çıksın

Foruma takılmak..

Acayip rahat olurum. Öyle böyle değil. Uzun süre tek başıma yaşadım.

Hayir
Size ne.s

Geri