Evde nasıl nargile yapılır ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Közünüz tütününüz nargileniz hazır olsun :p
Közü ben genelde aygaz da yapıyorum biraz batıyor ama olsun.Nargileye çok fazla su koymayın o zaman güzel olmuyor.Su borunun ucunu azıcık geçse yeter.
Kömürü közlenirken tütünleri teker teker ayırarak koyuyorum ben hemen yanmaması için.İsterseniz iki çeşitli de yapabilirsiniz :p
Lülenin içine tütünleri koyduktan sonra normal alüminyum folya ile de olur da özellikle nargile için olanlar daha kalın oluyor sıkıca kapatıp üzerini toplu iğneyle deliyorum.
Tütünler olduktan sonra nargileyi açarsanız tamamdır :p
Kömürünüz tütününüz nargileniz hazır olsun :p
Kömürü ben genelde aygaz da yapıyorum biraz batıyor ama olsun.Nargileye çok fazla su koymayın o zaman güzel olmuyor.Su borunun ucunu azıcık geçse yeter.
Kömürü közlenirken tütünleri teker teker ayırarak koyuyorum ben hemen yanmaması için.İsterseniz iki çeşitli de yapabilirsiniz :p
Lülenin içine tütünleri koyduktan sonra normal alüminyum folya ile de olur da özellikle nargile için olanlar daha kalın oluyor sıkıca kapatıp üzerini toplu iğneyle deliyorum.
Tütünler olduktan sonra nargileyi açarsanız tamamdır :p
canımı nargıle ıstettın :benmi:
Ooo nargileden anlayan bir hatun çok zor bulunan bir nimetelif can yap da içelim :oy:
![]()
gel içelim canım :p
Hem iyi yaparım hemde iyi içerim :p
Reaksiyon tatmadığım her çeşidini yazmışsın okuyunca denemek istedim :p
Abladan torpilli ohhhbenim kardeşim de çıkalım dışarıda ısmarlarım abi diyor evde yapayım dediği yok hiç :haha: